Ο Παράδεισος των κυριών: Επόμενα επεισόδια - Ο Χριστόφορος ψάχνει αποδείξεις εναντίον της Βικτώριας
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Επόμενα επεισόδια - Ο Χριστόφορος ψάχνει αποδείξεις εναντίον της Βικτώριας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Γιώργης, ο κηπουρός του σπιτιού της οικογένειας Μπουραντά, πηγαίνει να συναντήσει την Πολυξένη και της δίνει ένα κουτί που βρήκε στον κήπο. Το περιεχόμενό του, που είναι οι σφαίρες από το όπλο που σκοτώθηκαν η Λιζέτα και ο Άγης, μπορεί να ενοχοποιήσει τη Βικτωρία. 

Μάλιστα, λέει στην κοπέλα ότι γνωρίζει πολλά για τη γυναίκα, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη! Η αποκάλυψη του Γιώργη τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρει με ποιον τρόπο να αξιοποιήσει τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια της... Παράλληλα, ο Ρένος αντιδρά πολύ άσχημα σε ένα υπονοούμενο που του κάνουν για τη σχέση του με τον Στέφανο και το πληρώνει ακριβά.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων - Ετοιμάζουν την κηδεία του Άγη

paradeisos-9.jpg

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δέχεται επίθεση, καθώς τον χτυπούν! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χριστόφορος, ψάχνοντας τα πράγματα της Βικτώριας, βρίσκει μία φωτογραφία από το παρελθόν και πηγαίνει στον Χρήστο για εξηγήσεις... Ο τελευταίος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του θυμίζει πως ο Άγης δεν είναι γιος τους. Ο άντρας, παρόλο που ζητάει αποδείξεις για να τον πιστέψει, αρχίζει να αμφιβάλλει για τη Βικτώρια και ψάχνει ο ίδιος για να τις βρει. Όμως μάταια. Τότε η Στέλλα, που είναι παράφορα ερωτευμένη μαζί του, του δίνει ένα πρώτο στοιχείο, που είναι πολύ χρήσιμο. Συγκεκριμένα, του αποκαλύπτει πως κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν τη Βικτώρια και τοποθέτησαν στο σπίτι σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν.

Ο Μάρκος ζητάει από την Πιπίτσα να βγάλουν διαζύγιο

Η Βικτώρια λέει στην Αμαλία, στον Σίμο και στην Πολυξένη την ιστορία που θέλει να πιστέψουν για τις σφαίρες και τους ζητάει να μείνει μεταξύ τους. Παρ' όλα αυτά, η Πολυξένη και π Αμαλία επιμένουν να παραδοθούν οι σφαίρες στις Αρχές και η Βικτώρια να καταθέσει όσα γνωρίζει. Κάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για τη γυναίκα, η οποία προσποιείται πως συμφωνεί, αλλά έχει άλλα σχέδια. Εκείνη τη στιγμή, φτάνει ο Χριστόφορος αναστατωμένος από την πληροφορία που του έδωσε η Στέλλα και της λέει αμέσως να παραδώσει τις σφαίρες στην Αστυνομία. Εκείνη, όμως, για άλλη μια φορά, προσπαθεί να βρει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει...

paradeisos.jpeg

Την ίδια στιγμή, η Γεωργία, ύστερα από μια συζήτηση με τον Στέφανο, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο το δικό της όσο και του παιδιού. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος ζητάει από την Πιπίτσα να βγουν ραντεβού οι δυο τους και ενώ εκείνη χαίρεται και πιστεύει πως θα υπάρξει επανασύνδεση εκείνος την απογοητεύει. Κι αυτό γιατί αυτό που θέλει είναι να επισπεύσουν τη διαδικασία του διαζυγίου τους.

paradeisos

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γιώργης λέει στον Χριστόφορο την αλήθεια για τον θάνατο της Αντιγόνης. Συγκεκριμένα, του αποκαλύπτει πως όταν ήταν μικρός είδε τη Βικτώρια να πετάει την Αντιγόνη από το μπαλκόνι. O Χριστόφορος ταράζεται και τον ρωτάει αν είναι σίγουρος για αυτό που του λέει. Τότε ο κηπουρός τού εξηγεί ακριβώς όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ και τότε ο Χριστόφορος εισβάλλει στο σπίτι για να αναμετρηθεί με τη Βικτώρια μια και καλή!

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved