Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική παγίδα! Η Μιράντα στο νοσοκομείο! 
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική παγίδα! Η Μιράντα στο νοσοκομείο! 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς του ALPHA.

Η Στέλλα οργανώνει ένα σατανικό και θανάσιμο σχέδιο εναντίον της Μιράντας. Σύντομα, λοιπόν, η τελευταία, ύστερα από πτώση στις σκάλες του σπιτιού, μεταφέρεται στο νοσοκομείο...

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα κρυφακούει Χριστόφορο και Αμαλία

εν είναι λίγες οι φορές που η Στέλλα έχει ξεπεράσει τα όρια και έχει γίνει επικίνδυνη προκειμένου να καταφέρει τους στόχους της. Πλέον της έχει γίνει έμμονη ιδέα να βρει έναν τρόπο για να κρατήσει τη Μιράντα μακριά από τη ζωή του Χριστόφορου μια για πάντα. Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια, θέλοντας να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή του άντρα, πλησιάζει τη Στέλλα και της βάζει λόγια για τη Μιράντα. Συγκεκριμένα, της λέει πως ο Χριστόφορος θέλει να διώξει και τις δύο από το σπίτι για να μπορέσει να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με τη γυναίκα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως τα λόγια της θα επηρεάσουν ξανά την κρίση της Στέλλας, η οποία θα θελήσει να πάρει εκδίκηση. Πράγματι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η κοπέλα ψάχνει με μανία να βρει έναν τρόπο για να σκοτώσει την αντίζηλό της.

viktoria.jpeg

Ύστερα από διάφορες σκέψεις που κάνει, σκαρφίζεται ένα σχέδιο πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα σκοτώσει τη Μιράντα. Το επόμενο πρωί, λοιπόν, καθώς σφουγγαρίζει το σπίτι της οικογένειας Μπουραντά, ρίχνει μέσα στον κουβά λάδι και αρχίζει να περνάει τις επιφάνειες της σκάλας πιστεύοντας πως όταν η Μιράντα πάει να κατέβει θα γλιστρήσει και θα πεθάνει ακαριαία. Τότε εμφανίζεται στον χώρο ο Χριστόφορος, αλλά η Στέλλα, θέλοντας να τον προστατεύσει για να μην τραυματιστεί, του ζητάει επίμονα να μην ανέβει τα σκαλιά με αποτέλεσμα οι δυο τους να τσακώνονται ξανά. Οι φωνές τους ακούγονται μέχρι πάνω και η Μιράντα βγαίνει από το δωμάτιό της για να δει τι συμβαίνει.

paradeisos.jpg

Όταν, λοιπόν, πάει να κατέβει τις σκάλες, γλιστράει και πέφτει! 0Χριστόφορος κοιτάζει έντρομος τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ π Στέλλα ελπίζει πως από την πτώση θα αφήσει την τελευταία της πνοή. Όμως, ευτυχώς, η Μιράντα έχει τις αισθήσεις της, αλλά πονάει πολύ! 0 Χριστόφορος πηγαίνει αμέσως κοντά της και τη μεταφέρει με μεγάλη προσοχή στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την εξετάζουν.

Ύστερα από λίγη ώρα, τον ενημερώνουν πως η γυναίκα έχει σπάσει το πόδι της. Εκείνος ειδοποιεί αμέσως την Αμαλία, η οποία σπεύδει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα της. Παράλληλα, η Στέλλα είναι απογοητευμένη που το σχέδιό της δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι ώρες περνούν και ο Χριστόφορος, επιστρέφοντας στο σπίτι του, δίνει εντολή στη Βικτώρια και τη Στέλλα να μαζέψουν αμέσως τα πράγματά τους και να φύγουν από εκεί!

paradeisos-amalia-kai-simos-(1).jpg

Όμως εκείνες πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και αποφασίζουν να τον εκδικηθούν με τον χειρότερο τρόπο. Έτσι, λοιπόν, οργανώνουν από κοινού ένα νέο σατανικό σχέδιο, αυτή τη φορά εις βάρος του...

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved