Σασμός: Η έχθρα φουντώνει! Η γιαγιά Ειρήνη επιτίθεται στην Καλλιόπη – Ο παπά Μιχάλης τις χωρίζει!
Media

Σασμός: Η έχθρα φουντώνει! Η γιαγιά Ειρήνη επιτίθεται στην Καλλιόπη – Ο παπά Μιχάλης τις χωρίζει!

Σασμός: Πλησιάζοντας προς το τέλος, μυστικά αποκαλύπτονται και προκαλούν νέες διχόνοιες και τριγμούς μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, στο επόμενα επεισόδια η Καλλιόπη θα έχει μία έντονη συνάντηση με τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία χάνει την ψυχραιμία της.

Κώστας Φραγκολιάς: Ζήτησε να μπει στον Σασμό όμως θα τον δούμε σε άλλη σειρά του Alpha

1704444176632-60493465-kalliopi-sasmos.jpg

Η Καλλιόπη είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη πως ο Αντρέας ευθύνεται για τον θάνατο του Βασίλη και πως ο ίδιος έστρεψε τα βλέμματα όλων στην ενοχή του Παύλου για να αναμοχλεύσει την έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ωστόσο, δεν σκοπεύει να κρατήσει τη σιωπή της και αποκαλύπτει στον Παύλο όλα όσα έχει μάθει.

O τελευταίος εκπλήσσεται και εξοργίζεται μαθαίνοντας το κόλπο που έστησε ο Αντρέας σε βάρος του, ενώ θυμώνει και με τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία γνωρίζει όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και δεν μιλάει. Και καθώς η επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου στο χωριό ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τους πάντες, ο Παύλος δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Αντρέα και αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια που δύσκολα θα διαχειριστούν και τους αποκαλύπτει πως ο Αντρέας ευθύνεται για τον χαμό του πατέρα τους.

Η αλήθεια πέφτει σαν βόμβα στον Αστέρη και τον Μαθιό, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όσα έμαθαν. Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του Ρούσσου να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αναστρέψει. Μάλιστα, για πρώτη φορά ο Παύλος συναντάει τη γιαγιά και της μιλάει σκληρά. Οι δυο τους έχουν έναν έντονο καβγά και την κατηγορεί πως εξαιτίας της σιωπής της χάνονται άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια και πως αν μιλούσε και για τη Μαρία Σταματάκη και την εγκυμοσύνη της αλλά και για τον Ρούσσο και τον Αντρέα μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά.

sasmos-O-asteris-teleionei-ton-mathio_1696407245.jpg

Η γιαγιά Ειρήνη αναστατωμένη καταφεύγει στην εκκλησία για να προσευχηθεί. Ωστόσο, εκεί την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς βλέπει τον τελευταίο άνθρωπο που ήθελε. Την Καλλιόπη! Η τελευταία την κατηγορεί πως εξαιτίας των μυστικών της κάηκαν οι οικογένειές τους, ενώ της λέει πως η ίδια ευθύνεται και για τον θάνατο του ίδιου της του παιδιού, του Μάρκου. Αυτή η κουβέντα είναι που ξεχειλίζει το ποτήρι και η γιαγιά επιτίθεται στην Καλλιόπη για να τη χτυπήσει.

giagia-eirini.jpg

Η Καλλιόπη αμύνεται και εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο παπα-Μιχάλης στην εκκλησία και τις χωρίζει. Οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες και, όπως όλα δείχνουν, τίποτα πια δεν μπορεί να τις φέρει κοντά για τον πολυπόθητο σασμό. Η γιαγιά Ειρήνη, όμως, είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς βλέπει πως τα μυστικά που κρατούσε καλά κρυμμένα όλα αυτά τα χρόνια αποκαλύπτονται και χάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι την κατηγορούν. Με πρώτο τον Παύλο...

Πηγή: My TV

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved