Μαρία Μάρκου: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV
Media

Μαρία Μάρκου: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

H Μαρία Μάρκου είναι η μυστηριώδης και δυναμική «Γυναίκα με τα Μαύρα» στο τηλεπαιχνίδι του Mega, The Chase! 

Έχοντας στείλει αίτημα συμμετοχής στο «The Chase», η Μαρία Μάρκου δέχτηκε την συνηθισμένη βιντεοκλήση από τους ανθρώπους του τηλεπαιχνιδιού που θα τσέκαραν τις γνώσεις της και μετά από πολλές ερωτήσεις οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι δεν είχαν μπροστά τους μια υποψήφια παίκτρια, αλλά μια Ελληνίδα chaser!

The Chase - Μαρία Μάρκου: Η γυναίκα με τα Μαύρα, το απίστευτο ευτράπελο & οι παίκτες που ξεχώρισε

markou21.jpg

Όπως έχει αναφέρει: «Το πρώτο μου γύρισμα ήταν ένα κρύο απόγευμα του Δεκέμβρη του 2021, είχα άγχος. Το προσωνύμιο «Γυναίκα με τα μαύρα» ήταν επιλογή της παράγωγης, δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν. Πριν από το γύρισμα ακούω μουσική και αυτοσυγκεντρώνομαι πίνοντας πολύ δυνατό καφέ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια στιγμή στο backstage, είναι πολλές. Το τεχνικό ζήτημα είναι πάντα το μικρόφωνο μου λόγω του φουστανιού, μονίμως φεύγει. Υπάρχει ένα μόνιμο άγχος αν θα φανεί το μάτι που φοράω»!

Ηλίας Αλεξίου: Ο αδέκαστος επιθεωρητής, το Chase, τα 20 χρόνια γάμου & η υπέροχη γυναίκα του

maria-markou.jpg

«Με τη Μαρία Μπεκατώρου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα, ξεχωρίζω ένα που αφορά στη χρήση ερωτικών βοηθημάτων στη Δανία. Συχνά με πιάνει νευρικό γέλιο λόγω κάποιων ερωτήσεων η από τη συγκυρία της στιγμής. Όταν οι παίκτες έχουν πολύ τρακ θα ήθελα να μπορώ να κάνω κάτι να τους ξεαγχωσω. Η πιο πρόσφατη ερώτηση που ήξερα να απαντήσω και δεν την απάντησα ήταν η «Άιντραχτ Φρανκφούρτης», πάτησα λάθος», συμπλήρωσε αναφορικά με το “The Chase”.

markou2112.jpg

«Πέρυσι του Αγίου Βαλεντίνου είχε έρθει ο κύριος Νίκος με τη γυναίκα του για να πάει ταξίδι… έμενα. Έχω παρατηρήσει παραπάνω από μία φορές να κοιτάζουν τα δάχτυλα μου, γι’ αυτό βάζω το πόδι μου μπροστά. Οι παίκτες που ξεχώρισα ήταν αυτοί που, αν και ήταν μονοί τους στον τελικό, απάντησαν πολλές ερωτήσεις. Αρκετές φορές με έχουν βρει παίκτες στα social για να… συζητήσουμε την απόδοση» έχει πει η πιο δημοφιλής Chaser της ελληνικής TV

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Δημάκης: Το Chase, το όνομα «Γεράκι» και τα απρόοπτα στο παιχνίδι

Βασίλης Φασιάς: Τα 3 πτυχία, το Chase, τα δίδυμα που είναι 18 μηνών και η κούκλα σύζυγος

The Chase: Μαρία Μάρκου: Ο άγνωστος γάμος της γυναίκας με τα μαύρα, σε νεαρή ηλικία, στη Γερμανία

Μαρία Μάρκου: Η Chaser έχασε τα λόγια της με την ατάκα της Μενεγάκη – Η on air αμηχανία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved