Σασμός: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας- Η Στέλλα δέχεται απειλές για τη ζωή της

Σασμός: Στέλλα

Media

Σασμός: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας- Η Στέλλα δέχεται απειλές για τη ζωή της

Σασμός: Οι περιλήψεις όλων των επεισοδίων της εβδομάδας που έρχεται. Όλα όσα θα δούμε στα συγκλονιστικά νέα επεισόδια. 

Οι απειλές από το παρελθόν του Χρήστου αγγίζουν και τη Στέλλα και μάλιστα στέλνουν στον εισαγγελέα προειδοποιητικό μήνυμα για εκείνη. Παράλληλα, ο Μαθιός και ο Αστέρης μαθαίνουν την αλήθεια για τον πατέρα τους, ενώ, η επιστροφή του Ρούσσου στο χωριό τούς ταράζει όλους.

stella-xrhstos-sasmos.jpg

Σασμός: Στέλλα- Χρήστος

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Αντώνη πως η μαρτυρία της Νάντιας, η οποία υπερασπίστηκε τον Μαθιό λέγοντας πως ο Ευθύμης σκότωσε τον Στεφανή, δεν τον έπεισε και ο φάκελος της δολοφονίας του Σταματάκη δεν κλείνει. Την ίδια στιγμή, οι ετοιμασίες για το οινοποιείο προχωρούν και ο Παύλος με τον Βαγγέλη προσπαθούν για το καλύτερο. Εν τω μεταξύ, η Σάντρα, γοητευμένη με τον Αστέρη, μαθαίνει λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Αργυρώ και δείχνει αποφασισμένη να τον διεκδικήσει, παρά το γεγονός πως όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι. Παράλληλα, η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Παύλο τι έχει συμβεί στον Αντρέα, καθώς και το κόλπο που έστησε εκείνος σε βάρος του.

bisbikis.vasilis_210534620_165302735653777_7205284719839472223_n.jpg

Σασμός - Ανδρέας Βρουλάκης

Συγκεκριμένα, του λέει πως ο Αντρέας την έκανε να πιστέψει πως ο Παύλος ευθύνεται για τον θάνατο του άντρα της και έτσι αναζωπυρώθηκε το μίσος εναντίον του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Στέλλα ανησυχεί για τις απειλές που δέχεται ο Χρήστος και ζητάει να μάθει περισσότερα γι’ αυτούς που τους απειλούν. Λίγο αργότερα, ο εισαγγελέας αποκαλύπτει στον Αντώνη ποιος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει κι εκείνος προτίθεται να τον βοηθήσει.

Τρόμος για την επιστροφή του Ρούσσου

SASMOS-Ey.Samara-P.Dadakaridhs.jpg

Σασμός: Χρήστος Γιακοβάκης

Ο Χρήστος, μετά το νέο χτύπημα της σπείρας, αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα του κοστίσει πολύ. Ο εισαγγελέας έχει αρχίσει να ανησυχεί πως η Στέλλα μπορεί να πληρώσει για κάτι που δεν φταίει και πρέπει να δράσει άμεσα για να αποφύγει ένα χτύπημα εναντίον της. Από την άλλη, ο Παύλος δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Αντρέα και είναι εξοργισμένος μαζί του. Μάλιστα, αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του και συναντάει τη γιαγιά Ειρήνη κατηγορώντας την πως εκείνη ευθύνεται για όλα, γιατί ενώ γνώριζε την αλήθεια για τους γονείς του όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλησε και τα πράγματα έφτασαν ως εδώ. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια που δύσκολα θα διαχειριστούν. Τους αποκαλύπτει πως ο Αντρέας βρίσκεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον πατέρα τους στη φυλακή και τα δύο αδέλφια προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή την τρομακτική αλήθεια.

SASMOS-P.Dadakaridhs-Ey.Samara.jpg

Ταυτόχρονα, ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο. Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ζητάει από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να την προστατεύσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική μιλάει έξω από τα δόντια στην Αργυρώ για τη συμπεριφορά της στον Αστέρη και τις υποψίες της για τη Σάντρα, η οποία ζητάει από τον Βαγγέλη κάτι δυσοίωνο, που θα τον κάνει να είναι επιφυλακτικός απέναντι της. Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του Ρούσσου να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αναστρέψει.

Βασιλική και Μαθιός φοβούνται

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy-(1).jpg

Σασμός: Βασιλική - Μαθιός

Η απόφαση της Θοδώρας να τελέσει πολιτικό γάμο προκαλεί τις αντιδράσεις της οικογένειάς της και του παπα-Μιχάλη και όλοι προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. Παράλληλα, η Σάντρα διεισδύει όλο και περισσότερο στις ζωές των κατοίκων της Άνω Ποριάς με στόχο να βρίσκεται συνεχώς κοντά στον Αστέρη. Ταυτόχρονα, η Αργυρώ εξομολογείται το άσχημο προαίσθημά της για εκείνη στη Βασιλική και η τελευταία προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Και καθώςη επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου στο χωριό ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τους πάντες, η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με τους χειρότερους φόβους της.

sasmos-skotonoun-tin-stella_1711100134.jpg

Σασμός: Στέλλα

Από την άλλη, οι απειλές εναντίον του Χρήστου αγγίζουν τη Στέλλα, παγώνοντάς του το αίμα. Συγκεκριμένα, οι άντρες που τον απειλούν του στέλνουν αντικείμενα της δικηγόρου και τώρα πια απειλούν καιτη δική της ζωή προκειμένου να τον εκδικηθούν. Εν τω μεταξύ, η Βασιλική με τον Μαθιό φοβούνται μήπως ο εισαγγελέας υποπτεύεται τη Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου και ζητούν βοήθεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved