Πέτρος Κουσουλός: «Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο»
Media

Πέτρος Κουσουλός: «Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο»

Μπαμπά-δες: Στην εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης, ήταν καλεσμένος ο Πέτρος Κουσουλός και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Ο δημοσιογράφος που φέτος παρουσιάζει τη δική του εκπομπή «Ανοιχτές υποθέσεις» μίλησε για την περίοδο του διαζυγίου, τη νέα του σύντροφο αλλά και την πατρότητα.

«Έχω πάρει διαζύγιο. Ήταν πολύ δύσκολο το να πάρω την απόφαση να πάρω το διαζύγιο. Γιατί όταν χώρισα η Ειρήνη ήταν τεσσάρων ετών και η Βασιλεία τριών», είπε αρχικά.

Πέτρος Κουσουλός: Του επιτέθηκαν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου on camera, έξω από τα δικαστήρια

kousoulos.jpg

Και συνέχισε ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας για τη νεογέννητη κόρη του: «Είναι 5,5 μηνών, είναι διαφορετικό και ξεχωριστό αυτό παιδί. Είναι πολύ ήρεμη, ένα παιδί το οποίο κοιμάται, ξυπνάει, τρώει και χαμογελάει. Η γυναίκα μου η Ευαγγελία δεν έχει βοήθεια, ήθελε να το ζήσει και το ζει. Νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της».

Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Η Τζωρτζίνα μίλησε. Θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε»

Και έκανε μια ευχάριστη αποκάλυψη: «Μπήκαμε 12:30 το βράδυ στο μαιευτήριο στις 3 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη η βάφτιση των δύο μεγάλων κοριτσιών στις 11 το πρωί. Υπολόγιζα να έχω ξεμπερδέψει. Μπαίνουμε 12:30 στο νοσοκομείο και επειδή η μικρή κατέβαινε με αντίθετη φορά ο τοκετός διήρκησε 8 ώρες. Γέννησε γύρω στις 9 το πρωί ήμουν μέσα. Παρά το γεγονός ότι το είχα ζήσει και με τις δυο μεγαλύτερες κόρες μου, αυτό είναι μοναδικό το συναίσθημα δεν μπορεί να περιγραφεί».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός: Το τηλεοπτικό διαζύγιο, η πικρία και η επικοινωνία με την Κουτσελίνη. Τι του είπε;

Θανάσης Κατερινόπουλος: Άφησε τη Νικολούλη για τις «Ανοιχτές υποθέσεις» - «Φωτιά» πήρε το Twitter

Κουσουλός: Η πικρία στη λήξη της συνεργασίας με τη Ζήνα & γιατί δεν θα ξαναδούλευε με τη Γερμανού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved