Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Χρήστος δέχεται επίθεση
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Χρήστος δέχεται επίθεση

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Δαμασκηνός, θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αννας, παραδέχεται ότι εκείνος τράβηξε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση.

Παράλληλα, η Νάσια συγκρούεται με τον Νικόλα για να σταματήσει να παρεμβαίνει στη ζωή της, με αφορμή τη δουλειά της στην εταιρεία του Δαμασκηνού.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η σχέση του Νικόλα και της Νάσιας κλονίζεται

Ωστόσο, η κοπέλα παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά της και ο Δαμασκηνός προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Ο Κάσδαγλης, τώρα, ακούει με επιφύλαξη την επιθυμία της Πέρσας να κάνει ένα παιδί με τον Νικόλα και αναρωτιέται αν μπορεί να ξαναζήσει την πατρότητα από την αρχή.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-49-2.jpg

Οι μέρες περνούν και ο Ισσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παράνομη δραστηριότητά του, επικαλούμενος τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών.'Ομως, έπειτα από σκέψη, ο άντρας ζητάει μετάθεση, θέλοντας να απομακρυνθεί απ’ όλους και να αλλάξει τη ζωή του. Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος επιμένει ότι στην προηγούμενη τελετή απονομής των υποτροφιών ο Λάμπης είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες με τον μαθητή o οποίος δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά δεν ξέρει τι έγινε, αφού τους άφησε μόνους.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-47-4.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, η ζωή του Χρήστου βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς δέχεται επίθεση και ο Νικόλας τον πηγαίνει στα εφημερεύοντα ιατρεία και του ζητάει να μιλήσει στην Αστυνομία, όσο κι αν εκείνος θεωρεί ότι δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μπετίνα θυμώνει με τον Νικόλα για όσα μυστικά είχε με τον Χρήστο, θεωρώντας και τους δύο ανεύθυνους. Η Ζωή, πάλι, επιτίθεται στον Μάκη που της κρότησε μυστικό όσα έκανε ο Χρήστος με τους παράνομους αγώνες και τις απειλές που δεχόταν.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-37-2.jpg

Την επόμενη ημέρα, ο Φλωρής ζητά ει από τον πατέρα του περισσότερη εμπιστοσύνη και του υπενθυμίζει ότι στην περσινή τελετή για τις υποτροφίες ήταν ο μόνος που δεν κατανάλωσε αλκοόλ και άλλες ουσίες. Όταν όμως καταλαβαίνει την έλξη που του ασκεί η Νάσια, επιτίθεται στον πατέρα του και του λέει να σοβαρευτεί άμεσα και να διακόψει οποιαδήποτε επαφή με την κόρη του Καλίρη

Πηγή mytv

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο θάνατος του Αχιλλέα σοκάρει τον Ίκαρο- Οι υποθέσεις των επεισοδίων

Kάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια λέει ψέματα στον Νικόλα

Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το σχολείο- Οσα θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved