Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία της Κυριακής: «Έμαθα κάτι που με εξόργισε περισσότερο»
Media

Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία της Κυριακής: «Έμαθα κάτι που με εξόργισε περισσότερο»

Οδός Ζαρίφη 2: Ο Πέτρος Κουσουλός που φέτος παρουσιάζει τη δική του εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις», στο Open, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Με την υπόθεση της Πάτρας ασχολούμαι δημοσιογραφικά δυόμιση χρόνια από το Φεβρουάριο του 2022. Κάθε φορά που ασχολούμαι με αυτή την υπόθεση συγκινούμαι.

Έχει να κάνει με τρία παιδάκια και με μια γυναίκα που έπρεπε να προστατευτεί 3 παιδιά τα οποία, η ίδια τα δολοφόνησε. Είναι κάτι το οποίο δεν χώρα ο ανθρώπινος νους. Είχα όλη τη ζωή μπροστά τους και ήταν υγιέστατα. Όταν ξεκίνησα αυτή την έρευνα οι κόρες μου ήταν στο σπίτι και πήγαινα πάνω από τα κρεβατάκια τους και τα κοιτούσα να δω αν είναι καλά».

Πέτρος Κουσουλός: «Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο»

kousoulos.jpg

Για την υπόθεση της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων, ανέφερε:

«Πραγματικά νομίζω ότι είναι κάτι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη σε αυτή την άτυχη κοπέλα. Δεν μπορούμε να μπούμε στα παπούτσια της οικογένειας αυτής της άτυχης κοπέλας. Αλλά είναι αυτό που λέμε το ”γιατί;”. Ακούμε για πρωτόκολλα μετά την απάντηση που έλαβε μετά από μια πεντάλεπτη συζήτηση στο αστυνομικό τμήμα και την συζήτηση με τον κύριο από την άμεση δράση. Στοιχειώδη ενσυναίσθηση να είχαν αυτοί οι άνθρωποι…

Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Η Τζωρτζίνα μίλησε. Θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε»

Δεν χρειάζεται να είσαι αστυνομικός. Δεν λέω ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο αλλά εδώ καταδεικνύεται ένα τραγικό λάθος. Η κοπέλα απευθύνθηκε εκεί που έπρεπε, στην Αστυνομία και τα έκανε όλα σωστά. Ξέρεις τι έμαθα που με εξόργισε ακόμα περισσότερο; "Μου λένε πάλι καλά που έπεσε σε αυτόν τον τηλεφωνητή γιατί αν ήταν κάποιος παλαιότερος θα της είχε κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα". Υπάρχει θέμα στην άμεσο δράση και είμαι ειλικρινής».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός: Το τηλεοπτικό διαζύγιο, η πικρία και η επικοινωνία με την Κουτσελίνη. Τι του είπε;

Θανάσης Κατερινόπουλος: Άφησε τη Νικολούλη για τις «Ανοιχτές υποθέσεις» - «Φωτιά» πήρε το Twitter

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved