Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του

Κάνε ότι κοιμάσαι:  Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παράνομη δραστηριότητά του, ζητώντας τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Αργότερα θα ζητήσει μετάθεση, θέλοντας να απομακρυνθεί απ’ όλους και να αλλάξει τη ζωή του. Τι είναι αυτό που τον χωρίζει από τη Δάφνη;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η σχέση του Νικόλα και της Νάσιας κλονίζεται

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-59-1.jpg
Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 59ο. Θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ο Δαμασκηνός παραδέχεται στην Άννα ότι τράβηξε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση. Επιμένει ότι δεν είναι αυτός που η Άννα νομίζει και θέλει μια ευκαιρία να της το αποδείξει, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει την Καμβύση για τις κατηγορίες του βουλευτή με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας.

Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του για να σταματήσει να παρεμβαίνει στη ζωή της, με αφορμή τη δουλειά της στην εταιρεία του Δαμασκηνού. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει αχώριστοι και βοηθούν ο ένας τον άλλο να ξεπεράσουν το παρελθόν. Ο Κάσδαγλης ακούει με επιφύλαξη την επιθυμία της Πέρσας να κάνει ένα παιδί με τον Νικόλα και αναρωτιέται αν μπορεί να ξαναζήσει την πατρότητα από την αρχή.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-59-2.jpg

Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παράνομη δραστηριότητά του, ζητώντας τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Νάσια που δηλώνει την παραίτησή της.

1712935153047-211443789-KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-59-3.jpg

Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τη Νάσια. Ο Σταύρος εμμένει ότι στην προηγούμενη τελετή απονομής των υποτροφιών, ο Λάμπης είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες με τον μαθητή ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά δεν ξέρει τι έγινε, αφού τους άφησε μόνους. Τι είναι αυτό που χωρίζει τον Ίσσαρη από τη Δάφνη; Τι υποπτεύεται ο Φλωρής για την Μπετίνα; Γιατί ζητάει ο Πέτρος τη βοήθεια της Καμβύση για την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα στις επιχειρήσεις του Δαμασκηνού; Κινδυνεύει ο Χρήστος;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο θάνατος του Αχιλλέα σοκάρει τον Ίκαρο- Οι υποθέσεις των επεισοδίων

Kάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια λέει ψέματα στον Νικόλα

Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το σχολείο- Οσα θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved