Λουκία Παπαδάκη: «Δεν υπάρχει λόγος να εμπλακώ ξανά με το κομμάτι της παρουσίασης»
Media

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν υπάρχει λόγος να εμπλακώ ξανά με το κομμάτι της παρουσίασης»

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την παρουσίαση, την συμμέτοχη σε τηλεοπτικό πάνελ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την μητρότητα.

«Είναι πολύ ωραίο το «άνοιγμα» που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην μυθοπλασία. Το σλόγκαν «αυτά θέλει ο κόσμος» είναι βλακώδες και υποτιμητικό. Δεν με απασχόλησαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης. δεν ανήκω σε αυτήν την γένια», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Κι συνέχισε σχετικά με την εμπειρία της στην παρουσίαση: «στην εκπομπή που παρουσίασα στον ANT1 ήταν όλα πολύ κομψά. Υπήρχε άλλη νοοτροπία, καμία σχέση με το σήμερα. Στο «πολύ μπλα – μπλα» είχαμε περάσει πολύ ωραία σαν παρέα, είχαμε «δέσει». Υπάρχουν πολλοί κάλοι παρουσιαστές σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνω κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση του σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος. Τα δεδομένα της δεκαετίας του 1990 δεν υπάρχουν καν σαν ιδέες».

Λουκία Παπαδάκη: «Είμαστε πολύ καλοί στις χαρές, στα ζόρικα είναι ο χαρακτήρας»

LOUKIA-PAPADAKI.jpg

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε πως, «δεν έλεγε ποτέ κάτι, αν δεν το ένιωθε. Με είχε βοηθήσει, όσο νέα και αν ήμουν στον χώρο. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, έμαθα πολλά από εκείνη. Είχαμε μοιραστεί πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μία σπουδαία γυναίκα. Ήταν «σκυλί» στη δουλειά της».

loukia-papadaki-fouxia-poukamiso.jpg

Λουκία Παπαδάκη - Ο χωρισμός στη διάρκεια της εγκυμοσύνης: «Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς θυσία...»

Για την ηλικία της και τα επαγγελματικά της και τα παιδιά της η Λουκία Παπαδάκη υπογράμμισε πως, «είναι σπουδαίο να μεγαλώνεις. Τα καλύτερα πράγματα έρχονται αργότερα, όσον αφορά στη δουλειά, γίνεται στην τηλεόραση η μητέρα με την κόρη να έχουν διάφορα 5 χρόνια, είναι περίεργο. Η σχέση μου με τον γιο μου είναι υπέροχη, μάλλον έχω κάνει κάτι καλά. Μου το έχει πει και ο ίδιος. Δεν υπάρχει πιο ασύλληπτο έργο από το να φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο και να τον μεγαλώνεις. Δεν θα άλλαζα ούτε λεπτό από τις στιγμές μου με το γιο μου. Ο γιος μου ξέρει ότι μπορεί να έρθει σε έμενα για οτιδήποτε».

«Στην «Ήλεκτρα» κάνουμε πολύ καλή δουλειά, με κόπο. Τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ καλά», κατέληξε λέγοντας.

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη: «Η “Λάμψη” ήταν πολύ σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής»

Λουκία Παπαδάκη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Ηλέκτρα και τα χρόνια της «Λάμψης»

Λουκία Παπαδάκη: Οπαδός του «Grey is the new sexy» και μάλιστα στην καλύτερη εκδοχή του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved