Ηλίας Βαλάσης: «Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί…»
Media

Ηλίας Βαλάσης: «Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί…»

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στο Πάμε Δανάη για τη ζωή και την καριέρα του. 

«Παίζω στην παράσταση ‘Μαθήματα κωμωδίας’. Η κωμωδία είναι έμφυτη, όλοι έχουν έναν φίλο που τους κάνει να γελάνε. Έχω περάσει από περιόδους που δε με ζητούσαν για δουλειά, είχα το στίγμα ‘αυτός δεν είναι ηθοποιός’. Μου έλεγαν ‘τι δουλειά έχει ένας στρατιωτικός, ένας βατραχάνθρωπος στον χώρο του θεάτρου. Ένας κριτικός θεάτρου είπε ‘τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο;’. Με είχε ενοχλήσει, δε με είχε δει ποτέ του. Όταν με είδε, ανακάλεσε».

Ηλίας Βαλάσης: «Βρεθήκαμε ερωτικά και το ίδιο απόγευμα “έφυγε” η μητέρα μου»

valasis-(4).jpg

Όπως λέει ο ίδιος:

«Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα θεία, δεν το άντεξα, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Το πιο άδικο σχόλιο που έχουν κάνει για μένα είναι ότι είμαι σεξιστής και ότι θέλω τη γυναίκα μου να κάθεται στο σπίτι. Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπώ μέχρι τον Θεό. Αυτοί που με κατηγόρησαν για σεξιστή, είδα ότι κανείς από αυτούς δεν είναι οικογενειάρχης. Η γυναίκα μου είναι η συνεργάτης μου, είναι η δύναμη του πυρός».

Για τα παιδιά του λέει:

«Με τον ερχομό των παιδιών μου έγινα δέκα φορές πιο ταπεινός. Τα παιδιά θέλουν αντοχή, σκύβω το κεφάλι και σκάω. Είχα 4 χρόνια να κοιμηθώ με τα παιδιά μου, χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved