Showbiz

Ηλίας Βαλάσης: «Βρεθήκαμε ερωτικά και το ίδιο απόγευμα “έφυγε” η μητέρα μου»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης το μεσημέρι της Κυριακής 10/3. Ο ίδιος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του και τον ερχομό του τρίτου του παιδιού.

«Είναι μια φοβερή ιστορία αυτή. Επειδή είχα την μητέρα μου στο σπίτι με την κακιά αρρώστια, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Με την γυναίκα μου θέλαμε να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν είχαμε όμως σχέσεις. Καμία. Γιατί ήταν η μητέρα στο σπίτι, πολύ άρρωστη και συνέβαιναν όλα αυτά που που, όλοι αυτοί που το περνάνε αυτό, τα ξέρουν».

Το προξενιό της Ιουλίας: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για τον Βαλάση: «Υποκλινόμαστε»

«Φεύγοντας η μητέρα μου στη Λήμνο, γιατί κάποια στιγμή ήρθε το τέλος και μου είπαν “στείλε την να πάει στο νησί της για να φύγει εκεί”, μετά από έναν μήνα βρεθήκαμε ξανά με την γυναίκα μου. Ψάχναμε πολύ να κάνουμε ένα ακόμη παιδί και κάπως, όταν ηρέμησαν τα πράγματα μετά από έναν μήνα, ηρέμησαν και οι ψυχές μας και συνέβη. Το ίδιο απόγευμα με παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός από την Λήμνο και μου λέει “Ηλία, η μητέρα σου έφυγε” και η πρώτη μου σκέψη ήταν πως έφυγε η μία και ήρθε η άλλη».

S233344.jpg

«Αυτό σκέφτηκα, το φοβερό πράγμα. Μετά με την ταφή της μητέρας μου και πολλά πράγματα που συνέβησαν, δεν ξαναβρεθήκαμε με την γυναίκα μου για πάνω από δυο μήνες. Μια μέρα λοιπόν έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει: Ηλία, είμαι έγκυος».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved