Χρηστίδου: Η στήριξη στην Πετρογιάννη & εναντίον του Λιάγκα: «Ένιωσα αμήχανα, άσχημα για το κορίτσι»
Media

Χρηστίδου: Η στήριξη στην Πετρογιάννη & εναντίον του Λιάγκα: «Ένιωσα αμήχανα, άσχημα για το κορίτσι»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει την άποψή της on air σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε γι' ακόμα μία φορά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία της προκάλεσε... αμηχανία!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασε την "επίθεση" του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στην Φωτεινή Πετρογιάννη λέγοντας:

Ξεσπά ο Νίκος Συρίγος για την Eurovision: «Αυτό που κάνει ο Ζερόμ είναι αγενές και αλαζονικό»

«Κάνουμε χαβαλέ εδώ, νομίζω και ο Γιώργος το ξέρει, δεν το πάμε πολύ σοβαρά το κομμάτι που τον αφορά. Νομίζω ότι και ο ίδιος όταν πάνε σε διαφημιστικό break, γελάει με αυτά που λέει. Δεν είναι αληθινό αυτό, είναι ρόλος. Βλέποντας ζωντανά αυτό που έγινε με την Φωτεινή Πετρογιάννη, ένιωσα τόσο αμήχανα και άσχημα για το κορίτσι αυτό. Δεν πίστευα ότι της γίνεται αυτή η επίθεση εκείνη την ώρα, τελείως άστοχα. Δεν είπε τίποτα που δεν συμβαίνει ήδη».

liagkas-kentriki1.jpg

«Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying – και συνεχίζει να δέχεται – σε τεράστιο βαθμό όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τους δημοσιογράφους, όπως γίνεται με όλους τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Eurovision. Είπε στη Φωτεινή ότι κάτι κυρίες όπως εκείνη και όπως εγώ, θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, βάζουμε το bullying παντού και δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά μετά το πολύ σοβαρό που συνέβη στην προσωπική ζωή της Μαρίνας με την απώλεια του πατέρα της. Έπρεπε να κουβαλήσει την Ελλάδα στις πλάτες της και γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε πρώτοι σε αυτό και θέλουμε ο άλλος να σκύψει το κεφάλι. Δεν μας φτάνει να το παραδεχθεί», καταλήγει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε κατά Σολωμού & Καλούτα: «Όλοι οι άλλοι μ@@@@@ς είμαστε;»

Eurovision 2024 - Αναστασοπούλου: «Απογοητεύτηκα από το πώς μας αντιμετώπισαν οι υπόλοιπες χώρες»

«Η Eurovision ήταν μια καλή αρπαχτή για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved