Σασμός: Η Βασιλική βγαίνει από τη φυλακή – Η Θοδώρα μαθαίνει ότι είναι έγκυος
Media

Σασμός: Η Βασιλική βγαίνει από τη φυλακή – Η Θοδώρα μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Σασμός: Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντώνη για την υπόθεση της Βασιλικής, ενώ εκείνη αποφυλακίζεται και περιμένει να γεννήσει.

Ταυτόχρονα, η Θοδώρα μαθαίνει ότι είναι έγκυος, ενώ η Αργυρώ ανησυχεί για τον γιο της και τη Μαρίνα.

Σασμός: Άγρια σύγκρουση του Αντώνη με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη με αιτία τη σύλληψη της Βασιλικής.

SASMOS-M.Lampropoyloy.jpg

Εν τω μεταξύ, η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα για αυτό που περιμένει τον Γιώργο. 0 τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, καταλαβαίνει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά, καθώς ο εισαγγελέας υποψιάζεται πως εκείνος κάλυψε τη Βασιλική.

sasmos-o-christos-stinei-pagida-sti-vasiliki_1714650053.jpg

Το βράδυ, ένας από τους Μουντάκηδες καταφέρνει και εισβάλλει στο κελί της Βασιλικής, της επιτίθεται και την απειλεί πως κάποιος από τους δικούς της θα πληρώσει. Η γυναίκα τρομοκρατείται και δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Ταυτόχρονα, η Θοδώρα φοβάται να πιστέψει ότι μπορεί να είναι έγκυος και πηγαίνει στον Μανόλη και στην Τζένη να της δώσουν δύναμη για να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης. Όταν βγαίνει θετικό, συγκινείται αλλά φοβάται παράλληλα. Από την άλλη, μπορεί ο εισαγγελέας να αποφάσισε για την τύχη της Βασιλικής, για τον Αντώνη, όμως, και την παρατυπία του θέτει κάποιους όρους, τους οποίους θα δυσκολευτεί να δεχτεί ο αστυνόμος.

SASMOS-P.Dadakaridhs-D.Hmellos.jpg

Η Αργυρώ με τον Αστέρη φοβούνται μήπως οι Μουντάκηδες κάνουν κακό στον Πετράκη, ενώ παράλληλα ανησυχούν για τις κρίσεις της Μαρίνας. Η Θοδώρα με τον Γιώργο θέλουν πιο πολύ από ποτέ να κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους και να παλέψουν και για εκείνο στην Πρόνοια, η Στέλλα, όμως, με τα νέα που φέρνει τους κόβει τη χαρά .Δύο μήνες περνούν και μια φαινομενική ηρεμία πλανάται πάνω από την Άνω Ποριά. Η Αστυνομία εξακολουθεί να φυλάει την οικογένεια των Σταματάκηδων και οι Μουντάκηδες μοιάζουν να έχουν απομακρυνθεί.

sasmos-zevgaria-(5).jpg

Η Θοδώρα βλέπει την εγκυμοσύνη της να πρόχωμά ομαλά, ενώ έχει ελπίδες ότι θα πάρει και το μωράκι από την Πρόνοια, μετά την κουβέντα που είχε με τους βιολογικούς του γονείς. Η Βασιλική, η οποία έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, σιγά σιγά μπαίνει στον μήνα της και εξακολουθεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Μαθιός στενοχωριέται όλο και περισσότερο, καθώς η μέρα παράδοσής του στις Αρχές πλησιάζει

Πηγή mytv

Σασμός: Οι Μουντάκηδες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν έναν ανελέητο πόλεμο!

Σασμό περιμέναμε, νέα βεντέτα ξεσπά! Ο Ανδρέας γυρίζει πίσω… τιμωρός;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved