Κατερινόπουλος: «Καλό θα είναι να έχετε κανένα χαπάκι. Εγώ δεν έχω μαλλιά να μου σηκωθούν οι τρίχες»
Media

Κατερινόπουλος: «Καλό θα είναι να έχετε κανένα χαπάκι. Εγώ δεν έχω μαλλιά να μου σηκωθούν οι τρίχες»

Οδός Ζαρίφη 2: Καλεσμένος της εκπομπής ήταν σήμερα 12/6 ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα και για την εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό», στην οποία και συμμετέχει.

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχουμε θύματα λόγω θεσμικών αστοχιών. Μιας και το έβαλες το θέμα, δεν είναι αστοχία που κάποιος που κατηγορήθηκε για βιασμό ήταν έξω και σκότωσε ένα παιδάκι στον Πύργο; Έχουμε τον κόσμο να λέει ότι δεν έχουμε νόμους. Έχουμε νόμους, οι νόμοι είναι εργαλείο. Καλούνται να απονείμουν δικαιοσύνη άνθρωποι. Λειτουργούν αντικειμενικά; Ο κόσμος ξέρει ότι ο κουλουράς της Ομόνοιας θα δικαστεί και ο παιδοβιαστής όχι. Νομικά τερτίπια υπήρχαν και θα υπάρχουν, πρέπει να κλείσουν κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει κράτος δικαίου», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Αυτό το θέμα με το εν δυνάμει παραδικαστικό αγγίζει τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι αυτό το βαρέλι που μπήκαμε έχει πάτο. Για αυτό ευθύνονται κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι επιστήμονες».

Θανάσης Κατερινόπουλος: Άφησε τη Νικολούλη για τις «Ανοιχτές υποθέσεις» - «Φωτιά» πήρε το Twitter

katerinopoylos.jpg


Σε άλλο σημείο είπε: «Παλιότερα με ρωτούσαν για τον πιλότο, μετά για την υπόθεση της Πάτρας, τώρα για τους ψυχολόγους που εμπλέκονται στο θέμα που βγάλαμε. Στην Ελλάδα γίνονταν εγκλήματα αλλά δεν είχαμε αυτή τη σκληράδα που έχουν σήμερα. Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν μπορώ να τα αποδώσω όλα στον κορονοϊό. Είμαστε κακοί αντιγραφείς, κάποια πράγματα τα διαβάζαμε στις εφημερίδες από την Αμερική. Τα παιδάκια έχουν μείνει αγράμματα και ας πηγαίνουν σχολείο. Φταίμε και εμείς οι γονείς. Όταν το παιδάκι 7 χρονών το βλέπεις με iPhone για να δει τα παιδικά του στα 12 θα ζητήσει αεροπλάνο. Η πηγή του καλού ή του κακού είναι η οικογένεια. Εκ γυναικός τα φαύλα. Ξεκινάει πρώτα από τη μάνα, δίπλα είναι ο πατέρας, από εκεί ξεκινάνε και τα καλά και τα κακά και μετά το παιδί πάει στο σχολείο».

Και για τις Ανοιχτές Υποθέσεις είπε: «Καλό θα είναι να έχετε κανένα χαπάκι δίπλα γιατί με αυτά που θα ακούτε. Εγώ δεν έχω μαλλιά να μου σηκωθούν οι τρίχες».

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: Λείπει ο Κατερινόπουλος από το πλατό και το Twitter έχει «ρίξει μαύρες πλερέζες»

Η Νικολούλη επέστρεψε και είναι πρώτο trend! Το κόκκινο κοστούμι και το «είδωλο» Κατερινόπουλος

«Πάλι λείπει το είδωλο» - H απουσία Κατερινόπουλου από το Tούνελ προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved