Μια νύχτα μόνο Χ : «Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Ό, τι σας έρχεται για να γεμίσετε επεισόδια»
Μια νύχτα μόνο: Στο αποψινό 9/12 επεισόδιο, η Κατερίνη ζήτησε εξηγήσεις από τον Οδυσσέα για τη φωτογραφία με την Αρετή που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η Αρετή δέχτηκε έμμεσες απειλές από ανταγωνιστές της εταιρείας και την έφεραν σε θέση άμυνας. Η Ελένη «πετούσε στα σύννεφα» μετά από τη νύχτα που πέρασε με τον Σταύρο και ο Πετράκης επισκέπτηκε για πρώτη φορά το σπίτι της γιαγιάς του, κάτι που δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην Άσπα και τεράστια συγκίνηση στον Νταγιάννο.
Demy: Ο ρόλος στη σειρά Μια νύχτα μόνο και η δήλωση που θα συζητηθεί: «Η νύχτα δεν μου ταιριάζει»
Η Μίνα αποφάσισε να κάνει τον Σάββα να ζηλέψει, ενώ ο Πωλ ενθουσιάστηκε όταν συναντήθηκε με την Μιρέλλα στην ERGAN και έμαθε ποια είναι.
Αυτό που εκνεύρισε όμως τους τηλεθεατές ήταν τα... ερωτικά του Άλκη.
«ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (δεν θυμάμαι το όνομα )», έγραψε κάποιος τηλεθεατής ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα γκομενικά του Άλκη. Ό,τι βλακεία σας έρχεται για να γεμίσετε τα επεισόδια».
Δείτε τα σχόλια:
Διαβάστε επίσης:
Τηλεθέαση: Η σειρά «Μια Νύχτα Μόνο» στην κορυφή - Μάχη στήθος με στήθος στον ανταγωνισμό
Μια νύχτα μόνο – Μαρία Ζορμπά: Η Μαρίκα είναι ένα πρόσωπο που περιλαμβάνει στοιχεία γνώριμα σε όλους
Μια νύχτα μόνο – Το X πήρε «φωτιά» με το φιλί ανάμεσα σε Οδυσσέα και Αρετή – «Τρελή ένωση»