Media

Ο Κρητικός Μάικλ Τζάκσον έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο

Gossip-tv Team

Το «Just μπύρες» έχει γίνει viral και όχι άδικα, αφού τις εντυπώσεις κλέβει ο Κρητικός Μάικλ Τζάκσον.

Ο δασοφύλακας και μουσικός Γιάννης Ψυλλάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι στον Νότο» έχει καταφέρει να χορεύουν όλοι στο ρυθμό του, αφού μέχρι στιγμής το video έχει ξεπεράσει συνολικά τις 700.000 προβολές σε facebook και YouTube.

Θέλοντας να επαναλάβουν την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών (με το «Let's do it, Χαρίλαε» και το «Κρητικό Survivor»), οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και παρουσιαστές Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου «ξαναχτύπησαν» με ένα χιουμοριστικό βιντεοκλίπ, το οποίο αρχίζει με την ξεκαρδιστική διασκευή τού πολύ γνωστού τραγουδιού του Μάικλ Τζάκσον «Beat it», αλλά με... κρητική προσέγγιση! Και αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν υπέροχες Κρητικές γιαγιάδες ντυμένες παραδοσιακά, οι οποίες χορεύουν κάτω από τον πλάτανο του χωριού υπό τους ήχους του τραγουδιού «Just μπύρες», τσουγκρίζουν ποτήρια με ρακή παρέα με έναν... macho νεαρό και ξεκινούν... βεντέτα όταν, πάνω στον χορό, πέφτει ο δίσκος και χύνονται οι μπύρες!

«Έχω υπηρετήσει σαν λοχίας αλεξιπτωτιστής στις ειδικές δυνάμεις και, όσο να 'ναι, θέλω να είμαι δραστήριος» εξηγεί ο κ. Ψυλλάκης, λέγοντας αμέσως μετά για τα γυρίσματα: «Αντιμετωπίσαμε διάφορες δυσκολίες με τον καιρό και αναγκαστήκαμε να παρατείνουμε τις ημέρες των γυρισμάτων. Παρ' όλα αυτά, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Όταν το είδα πρώτη φορά, ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα τόσο για τα θετικά σχόλια όσο και για την ποιότητα της παραγωγής». Όπως καταλήγει, δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση για να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας: «Έχω δεχθεί κατά καιρούς διάφορες προτάσεις. Αν βρεθεί μια κατάλληλη πρόταση, δεν θα διστάσω να πω ναι» αποκάλυψε στην espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved