Media

Μπάρκα: Το άγχος της χτυπάει... κόκκινο πριν την πρεμιέρα: «Είμαι σε πανικό»

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα αύριο θα μας πει την πρώτη καλημέρα στο πλατό της εκπομπής της Πάμε Δανάη! και μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα. 

Η ηθοποιός, έχοντας φουλάρει τις... μηχανές της λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση -μιας και δεν έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικό αέρα ούτε μέσα από κάποια σειρά- δεν έκρυψε το τρομερό άγχος που έχει για αυτό.

Όμως, δεν έκρυψε ότι περιμένει πώς και πώς αυτή τη στιγμή.

«Είμαι στον πανικό» είπε η Δανάη και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη, δεν είναι λογικό;»

Η ίδια εξήγησε: «Είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει, να βρεθώ μπροστά σε κάμερα, είναι δύσκολο και καινούργιο» και συνέχισε:

«Η τηλεόραση είναι ένα αδηφάγο πράγμα που ο ανταγωνισμός είναι σκληρός… Δεν πάμε να πάρουμε κόσμο από άλλους ανθρώπους, το σημαντικό είναι να δουλεύουμε όλοι».

Όσο για το πού στοχεύει με το νέο και τόσο καινούργιο για εκείνη τηλεοπτικό project, η ίδια τόνισε: «Νομίζω ότι μπορεί να κάνουμε και έναν άνθρωπο που έχει κλείσει την τηλεόραση να την ανοίξει».

Επίσης, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε: «Δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα κάνω εκπομπή... Είπα μέσα μου ότι αν δεν ρισκάρεις δεν υπάρχει ιστορία. Είπα στον εαυτό μου ‘άρπαξε την ευκαιρία και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει'…».

Τι συμβουλή όμως τής έδωσε η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου; Όπως αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός: «Η μαμά μου το έμαθε από την πρώτη μέρα που μου έγινε η πρόταση. Και μου είπε ότι 'αν πάρεις απόφαση να το κάνεις, μην αλλάξεις εσένα'».

Δείτε τις δηλώσεις της στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved