Media

MasterChef 5: Δοκιμασία για γερά νεύρα για τους 10 φιναλίστ!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Απόψε, οι παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι μαγειρικής, έζησαν μία νέα πολύ έντονη εμπειρία από το πρώτο κιόλας λεπτό της νέας δοκιμασίας. 

Μετά την αποχώρηση της Λίας Μακροστέργιου, διαμορφώθηκε και η τελική 10αδα του διαγωνισμού.

Μια εικόνα, λένε, είναι χίλιες λέξεις! Αυτό ακριβώς περιέγραψε την έκφραση στα πρόσωπα των επίδοξων μαγείρων του διαγωνισμού μόλις μπήκαν σήμερα στην κουζίνα του MasterChef 5 και αντίκρισαν ένα κόκκινο και ένα μαύρο κουτί.

Με το ρίσκο να ευνοεί κάποιους και να δίνει τελικά ένα ιδανικό προβάδισμα στον νικητή ή τη νικήτρια του Mystery Box, το Τεστ Δημιουργικότητας κατάφερε να δυσκολέψει τους υποψήφιους.

Το συγκεκριμένο Mystery Box αποδείχτηκε όντως... ζόρικη διαδικασία για τους 10 φιναλίστ αφού για ακόμα μία φορά μπήκαν στη διαδικασία να διαλέξουν ανάμεσα σε υλικά αλλά και τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους. Όσα περισσότερα υλικά κέρδιζαν, τόσο λιγότερα λεπτά για να μαγειρέψουν είχαν στη διάθεσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάρτα ασυλίας μπήκε στο ράφι μέχρι την επόμενη σεζόν του MasterChef και από εδώ και πέρα ο καθένας θα προχωρήσει χωρίς την πολύτιμη βοήθειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved