Media

MasterChef 5: Έξαλλη η Μαρίνα με τη Μαργαρίτα: «Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν»!

Gossip-tv Team

Masterchef 5: Στα... χαρακώματα η Μαρίνα με τη Μαργαρίτα μετά από ένταση που συνέβη στον εξώστη την ώρα της δοκιμασίας αποχώρησης. 

Οι δύο παίκτριες μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους βρίσκονταν στον εξώστη και παρακολουθούσαν με αγωνία τη δοκιμασία αποχώρησης ανάμεσα στον Ιωάννη, τον Τζιοβάνι και την Ανούς.

Η Μαργαρίτα λοιπόν ήταν λιγομίλητη γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Μαρίνα, η οποία δε σταμάτησε να τη ρωτά τι της συνέβαινε.

Η Μαργαρίτα εκνευρίστηκε κάποια στιγμή και της απάντησε πως δεν είχε κάτι, αλλά και πως αυτό που έκανε και τη ρωτούσε συνέχεια «τι έχεις;», της θύμιζε την Κωνσταντίνα που ήταν πολύ κοντά με τη Μαρίνα όσο καιρό ήταν στο παιχνίδι.

Μαρίνα και Μαργαρίτα στον εξώστη του MasterChef 5

Αυτός ο συσχετισμός ενόχλησε τη Μαρίνα η οποία απευθυνόμενη στη Μαργαρίτα είπε: «Εγώ δε σε έβρισα!».

Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Μαργαρίτα η οποία on camera είπε για την έντονη αντίδραση της Μαρίνας: «Το θέατρο του παραλόγου. Εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη με την Κωνσταντίνα. Δική σου φίλη ήταν και τώρα λες ότι σε προσβάλω με αυτό που είπα;».

«Τόσο σκληρή ήταν;», αναρωτήθηκε με τη σειρά του ο «Τζαμάλ» με τη Μαρίνα να του απαντά πως δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις.
«Δε σε σύγκρινα» της απάντησε στη συνέχεια η Μαργαρίτα όμως η ένταση πλέον στον εξώστη ήταν γεγονός.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στις δύο κοπέλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved