Media

Γεωργαντάς: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ (Video)

Gossip-tv Team

O Θέμης Γερωγαντάς αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και σήμερα κάνει πρεμιέρα στο Open με το… After Dark και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day γιατί αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα είπε: «Έφυγα από τον ΣΚΑΪ γιατί οι συνεργασίες κάνουν τον κύκλο τους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον για την εκπομπή σχεδόν απ’ όλα τα κανάλια. Κούμπωσε με το Open, ένιωσα και εγώ ωραία. Το After Dark είναι μια εξωτερική παραγωγή, το κάνει το MAD. Οπότε μαζί επιλέξαμε το Open γιατί ήταν μια πολύ καλή πρόταση και εναλλακτική.»!

Και πρόσθεσε: «Καμιά συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής, την τρίτη σεζόν και για αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ, δεν είναι αυτός ο λόγος. Απλά έκανε τον κύκλο της και τρία χρόνια ήταν μια χαρά να έχεις μια συνεργασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν το πρώτο κανάλι που με εμπιστεύτηκε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες για να συνεχίσουμε. Η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω.»!

Και τόνισε: «Είχα πρώτο καλεσμένο πέρσι τον Ανδρέα Γεωργίου, όταν το MEGA έβγαλε ανακοίνωση ότι πάει εκεί και τον περιμέναμε να έρθει στο γύρισμα. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό να είσαι σε πάνελ. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Φυσικά και θα επέστρεφα στην Ναταλία Γερμανού. Το έχουμε συζητήσει. Με αιφνιδίασε που ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό. Δεν ήξερα για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη, με εξέπληξε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Και επίσημα στο OPEΝ ο Θέμης Γεωργαντάς και το After Dark - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής από τον ΣΚΑΙ στο... OPEN - Η αποκάλυψη στο Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved