Media

Ξεσπά ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα»

Gossip-tv Team

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το παιδί του, τον συμμαθητή του Δημήτρη Λιγνάδη, τις δύσκολες συνεργασίες και τα ριάλιτι που είναι «σκουπίδια για να ταφούν με τοξικά απόβλητα».

Αρχικά ανέφερε: «Έχω άγχος όταν ανεβαίνω στην σκηνή. Όταν μια νεαρή είπε στην Κοτοπούλη «δεν έχω άγχος» της απάντησε «το άγχος πάει με το ταλέντο».

Και τόνισε για τις ακραίες συμπεριφορές: «Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι».

Ο ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα του Mega: «Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή: όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας η σεξουαλικότητα με ενοχλεί».

Eνώ, τόνισε: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες».

Και υπογράμμισε: «με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα».

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Σαν άνθρωπο δεν ξέρω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, σαν συνεργάτης ήταν πολύ κάλος. Δεν κάναμε όμως παρέα… Από τους «Δυο Ξένους» έφυγα αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει με τα χρόνια…»!

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Έφτασα πολλές φορές στα όρια, με στηρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι»

Σταμούλης: «Μου έχουν φερθεί άσχημα, αλλά αυτό συμβαίνει στο θέατρο. Είναι ανταγωνιστικός χώρος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved