Media

DWTS: Το μήνυμα της Μαριάννας Γεωργαντή αποκλειστικά στο gossip-tv πριν το αποψινό live!

Gossip-tv Team

Και ενώ ο... πυρετός προετοιμασίας των συντελεστών του αποψινού Live του Dancing with the Stars έχει χτυπήσει... κόκκινο, η Μαριάννα Γεωργαντή στέλνει το δικό της μήνυμα στους αναγνώστες του gossip-tv.

Η νεαρή δημοσιογράφος που απόψε σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο dancefloor μαζί με τον παρτενέρ της Σπύρο Παυλίδη, μας άνοιξε το καμαρίνι της την ώρα που βαφόταν και μας αποκάλυψε ότι αν και δεν "πετάει" και δεν είναι "σέξι", θα προσπαθήσει να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Μαριάννα Γεωργαντή η οποία έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό από τότε ακόμα που εμφανιζόταν σε ενημερωτική εκπομπή του Open TV και χάριζε απλόχερα χιουμοριστικές ατάκες που γίνονταν viral μέχρι και σήμερα, έχει αποδείξει ότι δεν το βάζει κάτω και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εντυπωσιάζει στο ballroom του DWTS.

Στα προηγούμενα live, παρ' όλο που δεν είχε την εύνοια της κριτικής επιτροπής και συχνά τα "άκουγε" για τις επιδόσεις της, δεν αποχώρησε από το παιχνίδι, γεγονός που αποτελεί την περίτρανη απόδειξη ότι ο κόσμος την αγαπάει και την κρατάει μέσα στο σόου χορού.

Το κοινό λατρεύει να τη βλέπει να κάνει χορευτικές φιγούρες και να χαρίζει απλόχερα στους γύρω της τη θετική της αύρα και φυσικά χάρη και ζωντάνια!

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το μήνυμα που έστειλε αποκλειστικά για το gossip-tv η Μαριάννα Γεωργαντή, λίγο πριν την έναρξη του αποψινού live:

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Γεωργαντή: «Ετοιμάζαμε εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά τελικά δεν θα γίνει» (Video)

Η Γεωργαντή στο gossip-tv:«Χαίρομαι που αρέσει στον κόσμο το χιούμορ μου, πετάω στα ουράνια με αυτό»

DWTS: Αποθεώθηκε από τους κριτές η Μαριάννα Γεωργαντή! Η χάρη της έφτασε μέχρι την... Αυστραλία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved