Media

Survivor: Ο Βαλάντης πονάει τα πλευρά του αλλά θέλει να αγωνιστεί - Έξαλλοι οι συμπαίκτες του!

Gossip-tv Team

Survivor: Λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Βαλάντης άναψε και πάλι φωτιές στην παραλία των Διασήμων με τις δηλώσιες τους. 

Είναι το ριάλιτι επιβίωσης, που η νέα του σεζόν ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες και παρ' όλα αυτά έχει "ταράξει τα νερά" στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελιπώς και ανυπομονούν για τις εξελίξεις.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μια έντονη διαφωνία μεταξύ των Διασήμων, όταν ο Βαλάντης δήλωσε ανοιχτά στους συμπαίκτες του ότι έχει αποφασίσει να τρέξει στο run για την διεκδίκηση της ασυλίας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι τραυματίας και πονάνε πολύ τα πλευρά του. Οι υπόλοιποι παίκτες από την ομάδα των Διασήμων προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, λέγοντάς του ότι είναι τραυματισμένος και ότι επειδή είναι αγώνας ασυλίας, καλύτερο θα ήταν να μείνει εκτός από τα ματσαρίσματα.

Εκείνη που μίλησε ξεκάθαρα και εξέφρασε αυτήν την γνώμη ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία του είπε ότι όλα αυτά που του λένε και οι υπόλοιποι είναι συμβουλές για το καλό της υγείας του και το ότι δεν υπάρχει κάποιος προσωπικός λόγος. Μάλιστα, η ίδια, μιλώντας στις κάμερες δήλωσε πως ό, τι και να συμβαίνει, ο Βαλάντης αντιδράει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor: Χαμός απόψε με το καυτό φιλί που ανταλλάσσουν Μυριέλλα-Κατσαούνης! Η αντίδραση του Βαλάντη

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved