Media

Survivor: Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας- Ποια ομάδα κέρδισε!

Gossip-tv Team

Survivor: Το σημερινό επεισόδιο είχε πραγματικά τα πάντα: εντάσεις, προστριβές, ένα δύσκολο αγώνισμα ασυλίας, αλλά και μερικές εκπλήξεις, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και πλήθος τηλεθεατών το παρακολουθεί και ανυπομονεί για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Σήμερα (9-1) είδαμε να εκτυλίσσεται ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας για το Survivor, με Μαχητές και Διασήμους να βάζουν τα δυνατά τους και να αγωνίζονται με υπέρμετρο πάθος για την νίκη, ώστε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς κανένα άγχος για την ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι στους ήδη υπάρχοντες υποψήφιους προς αποχώρηση είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου.

Ο σημερινός στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτούσε μεγάλη σωματική δύναμη, καθώς το στοιχείο που πρωταγωνιστούσε ήταν η λάσπη και ένας στόχος, που ενώ εξ αρχής φαινόταν απλός, είδαμε ότι πολλοί παίκτες δυσκολεύτηκαν και δεν κατάφεραν να το βρουν εύκολα. Αν και οι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για την κατάκτηση της ασυλίας, εκείνη που κατάφεραν να κερδίσουν με το πανηγυρικό σκορ του 10-7 ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι τρελάθηκαν με τη νίκη τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Βαλάντης πονάει τα πλευρά του αλλά θέλει να αγωνιστεί - Έξαλλοι οι συμπαίκτες του!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor: Χαμός απόψε με το καυτό φιλί που ανταλλάσσουν Μυριέλλα-Κατσαούνης! Η αντίδραση του Βαλάντη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved