Media

Survivor: Η στιγμή που η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης παραδίνονται στο πάθος τους! Το πρώτο καυτό φιλί

Gossip-tv Team

Από το trailer ακόμα του Survivor για το αποψινό επεισόδιο, είδαμε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ανταλλάσσουν το πρώτο φιλί τους στο στίβο μάχης. 

Μία εικόνα που σίγουρα προκαλεί στους τηλεθεατές ανάμεικτα συναισθήματα. Εκείνοι που ήθελαν διακαώς να τους δουν μαζί, το καταχάρηκαν.

Άλλοι πάλι άρχισαν τα σχόλια τύπου "θέλουν να κερδίσουν την εύνοια του κοινού ώστε να μην ψηφιστούν προς αποχώρηση για να βλέπουν από την... κλειδαρότρυπα πώς εξελίσσεται αυτός ο έρωτας".

Τι σημασία έχει όμως;

Εκείνο που έχει σημασία, είναι πως η γνωστή ηθοποιός και ο αγρότης από τη Λάρισα όχι μόνο ήρθαν κοντά αλλά πλέον είναι και επίσημο! Είναι ερωτευμένοι, νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον και δεν διστάζουν να το εξωτερικεύσουν, ακόμα και γνωρίζοντας πως οι κάμερες καταγράφουν την κάθε κίνησή τους! Έρωτας όμως είναι αυτός; Γίνεται να πάνε κόντρα σε ένα τόσο δυνατό συναίσθημα;

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη στιγμή, λίγο μετά τον αγώνα, όπου ο Γιώργος και η Μυριέλλα αγκαλιάζονται και φιλιούνται παθιασμένα μέσα στην πισίνα, αδιαφορώντας για τα πάντα και τους πάντες γύρω τους:

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved