Media

Survivor: Απίστευτη ένταση μεταξύ των Διασήμων, μετά την ήττα τους!

Gossip-tv Team

Survivor: Το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας της εβδομάδας το κέρδισαν οι Μαχητές, με σκορ 10-7 έναντι των Διασήμων, κάτι που προκάλεσε εντάσεις, για ακόμα μια φορά. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά και αυτό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, αφού οι εντάσεις καλά κρατούν, ιδιαίτερα μέσα στην ομάδα των Διασήμων, όπου επικράτησαν από την αρχή και τα περισσότερα θέματα.

Μετά την λήξη του σημερινού αγωνίσματος του Survivor (9-1), η ομάδα των Διασήμων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της και εκεί ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα, που πήρε και πολύ μεγάλες διαστάσεις. Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραπονέθηκε ότι δεν είναι ομάδα μεταξύ τους και ότι ο καθένας είναι σαν να αγωνίζεται μόνος του και κυρίως για τον εαυτό του. Μάλιστα, όταν οι υπόλοιποι παίκτες διαφώνησαν μαζί της, εκείνη είπε ότι είναι σαν να βγαίνει εκείνη η κακιά, επειδή λέει την αλήθεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μεγάλη ήταν και η έκπληξη που προκλήθηκε, μετά και την αποκάλυψη της Μυριέλλας ότι η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη, που μίλησε σε όλους εναντίον της, για να την ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού. Η Ευριδίκη αρνήθηκε όλες αυτές τις κατηγορίες, ενώ ήρθε σε τεράστια ρήξη και με τον Βαλάντη, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στην Μυριέλλα το σχέδιό της εναντίον της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η στιγμή που η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης παραδίνονται στο πάθος τους! Το πρώτο καυτό φιλί

Survivor: Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας- Ποια ομάδα κέρδισε!

Survivor: Ο Βαλάντης πονάει τα πλευρά του αλλά θέλει να αγωνιστεί - Έξαλλοι οι συμπαίκτες του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved