Media

Survivor: Ευμορφιάδη κατά Κουρεντή: «Έχω έρθει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά τα καυτά φιλιά της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, οι παίκτες από την ομάδα των Διασήμων αντέδρασε έντονα στο συμβούλιο του νησιού. 

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε να συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, μιας και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, μετά τη σκηνή που εκτυλίχθηκε, με την νίκη των Μαχητών, όπου η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν ερωτικά φιλιά, έγινε έξαλλη και μίλησε για αυτό στο συμβούλιο του νησιού. Όπως είπε και η ίδια, ενώ η ομάδα της είχε χάσει και στην ουσία ήταν όλοι στενοχωρημένοι, η Μυριέλλα φλέρταρε με τον Γιώργο από την αντίπαλη ομάδα και φιλιόντουσαν στην πισίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την άποψη της Αθηνάς Ευμορφιάδη παραπάνω

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου συμφώνησε με την Αθηνά, λέγοντας ότι είναι ντροπή για όλους όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, να γίνονται τέτοια πράγματα. Η ίδια κατηγόρησε την Μυριέλλα ότι παίζει ουσιαστικά ατομικά και δεν την ενδιαφέρει η ομάδα της, καθώς και το ότι δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά διαταράσσει τις ομαλές σχέσεις μεταξύ τους. Η Ευριδίκη είπε ότι ίσως θα πρέπει και εκείνη να σκέφτεται ατομικά τις νίκες της, αλλά δεν μπορεί να το κάνει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της:

Ο Βαλάντης, στη συνέχεια, είπε ότι βγήκε αληθινός για όλα αυτα που έλεγε από την αρχή για αυτήν την σχέση και ότι ουσιαστικά είδε την Μυριέλλα και τον Γιώργο να ερωτοτροπούν. Η άποψη του Βαλάντη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η οποία θεώρησε υπερβολικά τα όλα όσα αναφέρθηκαν, σχετικά με το τι γίνεται με την Μυριέλλα, υποστηρίζοντας της ανοιχτά. Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά γέλασε και είπε ότι δεν ζούμε στο 1950 και ότι δεν έχει ευθύνη η Μυριέλλα για το ότι η ομάδα των Διασήμων χάνει συνεχώς τα έπαθλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε έξαλλη, με τη σειρά της για όλα αυτά που ακούστηκαν και κατηγόρησε ανοιχτά τους συμπαίκτες της, γιατί υποστήριξε ότι κανένας δεν ήρθε να της μιλήσει ξεκάθαρα για το πρόβλημα τους και ότι όλοι το έβγαλαν στο συμβούλιο του νησιού, στοχοποιώντας την και πάλι. Επίσης, θεωρεί παράλογο το ότι την κατηγορούν ότι αγωνίζεται ατομικά, γιατί είναι σαν να της λένε ότι θέλει να ξεκληρίσει τους Διάσημους και να παραμείνουν μόνο οι μαχητές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κατσαούνης για Μυριέλλα: Τη γουστάρω πολύ και δεν ντρέπομαι να το πω-Αντιδρούν οι Διάσημοι

Survivor: Απίστευτη ένταση μεταξύ των Διασήμων, μετά την ήττα τους!

Survivor: Η στιγμή που η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης παραδίνονται στο πάθος τους! Το πρώτο καυτό φιλί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved