Media

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor: Το σημερινό συμβούλιο του νησιού, πέρα από τις εντάσεις, ήταν και εκείνο που έκρινε, ποιοί είναι οι επόμενοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. 

Μετά από την ήττα τους, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και έπρεπε να καταψηφίσουν ένα άτομο από την ομάδα τους, ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι, από την προγούμενη εβδομάδα, υποψήφιοι είναι η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Βαλάντης, που το αποτέλσμα για εκείνους έχει ήδη κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση, μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του στην ομάδα των Διασήμων.

Οι Μαχητές έκριναν ότι η Παρασκευή Σταματοπούλου και ο Σταμάτης Καλαφατάς θα είναι οι δυο υποψήφιοι από την ομάδα τους, μια απόφαση που πάρθηκε από όλους, όχι για αγωνιστικούς λόγους ή για λόγους συμπάθειας, αλλά κυρίως λόγω ψυχολογίας των ίδιων των παικτών, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τα περισσότερα σκαμπανευάσματα.

Τέλος, η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν εκείνη που υπέδειξε την Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για αποχώρηση, μετά και την νίκη της στον αγώνα της ατομικής ασυλίας. μια ενέργειά της, που προκάλεσε, όπως είδαμε, έντονες εκρήξεις στο συμβούλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Στα «κόκκινα» οι Διάσημοι- Εκτός εαυτού Ευμορφιάδη και Κουρεντή: «Ντροπή σου. Απαράδεκτη»!

Survivor: Έξαλλη η Ευρυδίκη με τον Ρουβά- Στα «κάγκελα» οι Διάσημοι στο συμβούλιο!

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved