Media

Survivor: Έλενα Γκρέκου για τα φιλιά Μυριέλλας - Κατσαούνη: «Είναι στημένο από μέρους της»

Gossip-tv Team

Η πρώην σύζυγός του Βαλάντη, η Έλενα Γκρέκου μίλησε για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο survivor, αλλά αναφέρθηκε και στο φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη.

Αρχικά είπε η Έλενα Γκρέκου: «Είναι λογικό να έχουν καλές και κακές στιγμές. Γενικά ο Βαλάντης δεν φτάνει σε τόσο ακραίες συμπεριφορές. Μπορεί να θυμώσει και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο»!

Και πρόσθεσε στο Happy Day: «Μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε η Αθηνά. Το να ερωτοτροπούν στην κάμερα δεν είναι ούτε σενάριο, ούτε σήριαλ. Ούτε οι δικές μου αρχές θα μου το επέτρεπαν αυτό. Είναι στημένο ίσως από την κοπέλα και είναι ένα καλό θέατρο».

Και υπογράμμισε: «Βγήκε εκτός εαυτού όντως. Δεν θα κρατήσω αυτό όμως. Θα κρατήσω την εικόνα όλη που βλέπω και θα κρίνω. Όντως επειδή είμαι ηθική κι έχω ένα παιδί, είμαι πολύ προσεκτική. Όλο αυτό είναι μακριά από τα δεδομένα μου ειδικά αν έχω σχέση έξω. Ίσως να αντιδρούσα κι εγώ σαν τον Βαλάντη. Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να ζηλέψει ο Βαλάντης».

Και πρόσθεσε: «Η Ευρυδίκη μου αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι όλοι λένε πράγματα μεταξύ τους και δεν είναι ωραίο ο ένας να “δίνει” τον άλλον. Ένας άνθρωπος που θέλει να μπει στο παιχνίδι για τους λόγους του και προσπαθεί να παραμείνει και παραμένει, θα μπορούσε να είχε φύγει. Δεν έχει ανάγκη ο Βαλάντης τη δημοσιότητα. Πάνω στα νεύρα του λέει να τον ψηφίσουν να φύγει. Είναι ηθικός και βγάζει το “φίδι” από την τρύπα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Στα «κόκκινα» οι Διάσημοι- Εκτός εαυτού Ευμορφιάδη και Κουρεντή: «Ντροπή σου. Απαράδεκτη»!

Survivor: Έξαλλη η Ευρυδίκη με τον Ρουβά- Στα «κάγκελα» οι Διάσημοι στο συμβούλιο!

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved