Media

Μαρία Παλαιολόγου για Φιλιππίδη: «Οι πρώτοι έρχονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι. Αυτό συνέβη»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Παλαιολόγου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για την περίοδο που ξεκίνησε την υποκριτική, ενώ η ίδια λέει ότι της λείπει όλο αυτό. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης, σε έναν ρόλο, που μέχρι και σήμερα θυμόμαστε τις ατάκες του.

Η τηλεοπτική Νίτσα, ή αλλιώς, Μαρία Παλαιολόγου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακό" και μίλησε για την περίοδο που ξεκίνησε την υποκριτική και το πόσο πολύ η ίδια ήθελε να συνεχίσει και να κάνει καριέρα, αλλά δεν της έδωσαν την ευκαιρία. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα της και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι για εκείνη ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της, αφού την αγαπούσε αληθινά και την νοιαζόταν πάρα πολύ.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε δεχτεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν είχε μιλήσει ποτέ της, γιατί ήταν στην αρχή της και δείλιασε να το κάνει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δυστυχώς τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω να παίξω κάποιον ρόλο πολύ καιρό. Μου αρέσει να παίζω, μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν να παίξω, μάλλον επειδή δεν είμαι στα κυκλώματα και δεν είμαι ψηλή και όμορφη. Νομίζω ότι κοιτούν πρώτα την ομορφιά... Ο πατέρας μου ήταν καλός άνθρωπος και με αγαπούσε, συγκινούμαι όταν τον θυμάμαι. Δεν έχω κάποιον φίλο να ενδιαφέρεται για εμένα πραγματικά."

"Είχα δεχτεί και εγώ σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν μίλησα. Ήμουν στην αρχή μου, τι να έκανα; Να έβγαινα στις εφημερίδες; Αλλά λένε: Οι πρώτοι έρχονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι. Αυτό ισχύει για τον Φιλιππίδη, επειδή ήταν πρώτος."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Η δημόσια συγγνώμη από δημοσιογράφο: «Τα ξεχνάω αυτά, πάμε παρακάτω...»

Γιάννης Μπέζος σε Γερμανού: «Μπορείτε να με "πειράξετε" όσο θέλετε»

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved