Media

MasterChef: Η συγκλονιστική ιστορία του παίκτη από τη Βενεζουέλα- Πέρασε με τρία «τεράστια ναι»!

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Παναγιώτης εντυπωσίασε τους τρεις κριτές και διηγήθηκε στους τηλεθεατές την ιστορία του, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, αλλά και στήριξη, στο να περάσει στην επόμενη φάση. 

Ο Παναγιώτης, με καταγωγή από την μακρινή Βενεζουέλα, επέλεξε να μαγειρέψει ένα παραδοσιακό πρωινό από τον τόπο του, ελπίζοντας ότι θα εντυπωσιάσει τους κριτές.

Ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εφυγα από την Βενεζουέλα το 2018, μετά από την τεράστια οικονομική καταστροφή που συνέβη εκει. Δεν υπήρχε βενζίνη, δεν υπήρχαν φάρμακα, δεν υπήρχε φαγητό. Ήρθα στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί μου, ο οποίος μου έλεγε θέλω να γυρίσω πίσω και να έχω την ζωή που είχα. Ήμουν επιχειρηματίας και διευθυντής στο δικό μου μαγαζί και σήμερα είμαι υπάλληλος. Ήρθα για να κερδίσω το χρηματικό έπαθλο, για να χαρίσω στο παιδί μου τα πάντα"

Μάλιστα, ο Παναγιώτης μίλησε και για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του, όπου έκανε ένα πάρτυ στο σπίτι του και μπήκαν κλέφτες, για να πάρουν τα πάντα. Η γυναίκα του, που ήταν έγγυος τότε, είχε κινδυνέψει πολύ: "Από το πουθενά, μπήκαν κάτι κλέφτες στο σπίτι και, από τον φόβο της, η γυναίκα μου πήδηξε από το παράθυρο και προσπαθούσε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι. Δεν μπορούσε, λόγω της κοιλιάς της και αποφάσισε να κρυφτεί στην μπανιέρα. Μας έκλεψαν όλους και μόλις βρήκαμε την γυναίκα μου, ήταν μέσα στα αίματα. Ο γιός μου ζει από θαύμα."

Κατά την διάρκεια της παρασκευής του πιάτου του, ο ίδιος εντυπωσίασε τους τρεις κριτές, λέγοντάς τους μια ιστορία που εξηγεί πως βρίσκει κάποιος την ευτυχία και το πως κανένας μας δεν πρέπει να το βάζει κάτω.

Ο Παναγιώτης τα κατάφερε εξαιρετικά, πέρασε στο Bootcamp με τρια ναι και θα είναι ένας από τους παίκτες με πλεονέκτημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του παίκτη- Αποθεώθηκε από τους κριτές και απέσπασε τρία «ναι»!

MasterChef: Οι κριτές δέχτηκαν... ρώσικη απειλή: «Θα βρω πού μένετε...»

MasterChef: Ο παίκτης που τρέλανε τους κριτές και η επική ατάκα του: «Θέλω να δω τις φάτσες σας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved