Media

Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: «Εγώ γέλασα πολύ όταν πήγε να πνιγεί...»

Gossip-tv Team

Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και, μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε στο σύζυγό της, όταν θυμήθηκε ένα στιγμιότυπό από την δική του συνέντευξη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, μέσα από τους ιδιαίτερους ρόλους, που έχει ενσαρκώσει.

Η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη" και μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη και μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα στιγμιότυπο από την δική του συνέντευξη στην ίδια εκπομπή. Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκείνος πήγε να πνιγεί, μιας και τον είχε πιάσει ένας πολύ έντονος βήχας, που δεν σταματούσε με τίποτα. Η ηθοποιός είπε ότι γέλασε πολύ με όλο αυτό, αλλά τόνισε ότι για εκείνους που τους συμβαίνει, είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο.

Όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά: «Ναι ο κακομοίρης, του έτυχε αυτό. Αυτός είναι ένας εφιάλτης, ότι μπορεί να είσαι σε μια παράσταση ή κάτι ζωντανό μπορεί να σε πιάσει κάτι που δε μπορείς να το ελέγξεις. Τον είχε πιάσει μεγάλος βήχας τον καημένο. Δύσκολο πολύ. Βέβαια, γελάσαμε πολύ αυτοί που το είδαμε. Εσείς βέβαια περάσατε πιο δύσκολα που το ζούσατε, όταν πεθαίνει κάποιος δίπλα σου είναι δύσκολο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved