Media

Κουλίεβα: Λύγισε on air για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Νιώθω μούδιασμα, μιλάμε για έναν εμφύλιο»

Gossip-tv Team

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, λέγοντας ότι είναι κάτι οδυνηρό όλο αυτό πόυ γίνεται. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγκαλιάσει μοναδικά μέσα στα χρόνια και την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η κατάσταση στην Ουκρανία γίνεται όλο και περισσότερο τεταμένη, μιας και η πολιορκία από τους Ρώσους συνεχίζεται. Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μια γυναίκα, η οποία έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στη Ρωσία και μιλώντας στην εκπομπή "Live News" είπε την άποψή της σχετικά με τον πόλεμο, ο οποίος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δυο, για εκείνη, αδελφικούς λαούς, που τόσα χρόνια ζούσαν μαζί. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, με δάκρυα στα μάτια, για τον παππού της, ο οποίος σκοτώθηκε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα. Μιλάμε για πόλεμο τον 21ο αιώνα και πόσο μάλλον ανάμεσα σε δύο λαούς που έχουν κοινή ιστορία, κοινή θρησκεία, κοινές παραδόσεις και κοινή γλώσσα. Σε όλους ήταν αδιανόητο κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου για συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για δύο λαούς αδέρφια και σε όλους τους Ρώσους υπάρχει ουκρανικό αίμα… Έχω σπουδάσει μαζί με Ουκρανούς και μοιραζόμασταν το φαγητό, το νερό».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ουσιαστικά μιλάμε για έναν εμφύλιο. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσφυγικές ροές από την Ουκρανία προς τη Ρωσία κι από τη Δυτική προς τις άλλες χώρες. Είναι παράνοια. Στηρίζουμε την ειρήνη. Ο μοναδικός σωστός δρόμος είναι η διπλωματία… Πολλοί Ρώσοι έχουν φίλους και συγγενείς στην Ουκρανία. Δεν είναι μόνο η Ρωσία του Πούτιν αλλά και του Ντοστογιέφσκι… Είναι η Ρωσία του παππού μου, που πολέμησε και σκοτώθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved