Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Ο παίκτης άλλαξε την συνταγή του εκμέκ- Χαμός στο Twitter: «Είσαι με τα καλά σου;»

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (14-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Λουίζας, η οποία έβαλε τα δυνατά της, για να ικανοποιήσει τους καλεσμένους της. 

Η Λουίζα, από την αρχή του επεισοδίου έδειξε ότι είχε πολλές γνώσεις πάνω την μαγειρική, αφού είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι είχε δουλέψει στο παρελθόν και σε εσττιατόριο.

Η παίκτρια, με καταγωγή από την Αυστραλία είπε ότι κινείται γενικώς σε πιάτα, τα οποία η ίδια είχε φτιάξει πολλές φορές, με σκοπό να είναι σίγουρη ότι θα της πετύχουν και ότι οι καλεσμένοι της θα μείνουν ευχαριστημένοι. Παρ' όλα αυτά και όπως είδαμε, εκείνοι δεν εντυπωσιάστηκαν απόλυτα, ενώ ιδιαίτερα ο Γιάννης είχε σχεδόν για όλα τα πιάτα μια διαφορετική άποψη.

Για γλυκό η Λουίζα είχε ετοιμάσει ένα σπιτικό εκμέκ, το οποίο και πίστευε ότι της είχε πετύχει απόλυτα. Μόλις ο 28 χρονος Γιάννης δοκίμασε το πιάτο ξεκίνησε αμέσως τα αρνητικά σχόλια, λέγοντας ότι η κρέμα που έχει το εκμέκ ουσιαστικά είναι από τυρί κρέμα και αυγά, με την Λουίζα να διαφωνεί ανοιχτά μαζί του.

Στο Twitter τα σχόλια ήταν επικά, "κατακεραυνώνοντας" τον παίκτη, τον οποίο και χαρακτήρισαν μαγειρικά "άσχετο", έχοντας μεγάλη απορία του γιατί εκείνος έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved