Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η στρατηγική της παίκτριας για να βγει πρώτη- Χαμός στο Twitter: «Πονηρή είναι»

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (15-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Γιάννη, με την Έφη να ξεδιπλώνει και πάλι την στρατηγική της, με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο στο τέλος της εβδομάδας. 

Όπως και κάθε εβδομάδα, πάντα υπάρχει κάποιος από την παρέα, ο οποίος να χρησιμοποιεί "αθέμιτα μέσα", με σκοπό να είναι και ο νικητής της εβδομάδας.

Η Έφη, όπως είδαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο, είναι μια παίκτρια, η οποία έχει λόγο σε όλα, μιας και σχολιάζει κάθε πιάτο και κάθε διαφορετική γεύση, αλλά παρ΄ όλα αυτά δεν δείχνει να είναι απόλυτα ειλικρινής. Ο σημερινός οικοδεσπότης του Κάτι Ξαναψήνεται ήταν ο Γιάννης, ο οποίος και έβαλε τα δυνατά του και ξεδίπλωσε όλο του το μαγειρικό ταλέντο, για να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τους καλεσμένους του, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Για ορεκτικό, ο Γιάννης επέλεξε να σερβίρει μια σούπα. Τα σχόλια στο τραπέζι ήταν πολύ καλά, με την Έφη μάλιστα να σημειώνει ότι είναι πολύ ευφάνταστο σαν συνταγή, ενώ ταυτόχρονα είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ στην γέυση. Όσον αφορά τα σχόλια που έκανε μετέπειτα στις κάμερες, η Έφη τόνισε ότι το αποτέλεσμα του ορεκτικού ήταν μέτριο, αλλά εκείνη επέλεξε να μην πει την γνώμη της μπροστά στον Γιάννη, για να μην τον στενοχωρήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά, με τους χρήστες να κατηγορούν ανοιχτά την Έφη για ανειλικρίνεια, ενώ ταυτόχρονα να λένε ότι στην βαθμολογία θα "πετσοκόψει" τον Γιάννη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved