Media

Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, η νέα ομάδα των Κόκκινων βρέθηκε στην δύσκολη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη για αποχώρηση. 

Στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε ότι οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, μιας και οι ομάδες άλλαξαν και οι εντάσεις δείχνουν να είναι και πάλι πρωταγωνιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-3) παρακολουθήσαμε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπου νικητές ήταν οι Μαχητές με τελικό σκορ 12-7. Στην ατομική ασυλία για την ομάδα των Διασήμων, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος και είπε από την αρχή ότι θα ψηφίσει κυρίως αγωνιστικά αλλά πριν από οποιαδήποτε απόφασή του, θα συζητήσει με την ομάδα του για το τι θα κάνει.

Από την κάλπη, το όνομα του παίκτη των νέων Διασήμων, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν εκείνο του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Οι περισσότεροι Κόκκινοι τον ψήφισαν, γιατί εκείνος έχει τραυματιστεί σοβαρά στη μέση του και δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να λαμβάνει μέρος στα αγωνίσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved