Media

MasterChef: Το πιάτο της Καλλιόπης απογοήτευσε τους κριτές: «Σας παρακαλώ, μην το φάτε»

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό (21-3) τεστ δημιουργικότητας έδειξε ότι δυσκόλεψε όλους τους παίκτες, μιας και η πολίτικη κουζίνα φάνηκε ότι δεν ήταν το δυνατό τους σημείο. 

Οι εκπλήξεις στο σημερινό επεισόδιο δεν σταμάτησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, με τις περισσότερες να είναι δυσάρεστες.

Ο Νικήτας ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box μιας και σε σχέση με τον Γιάννο, την Ελπίδα και τον Χριστόφορο, είχε την πιο δυνατή προσπάθεια. Ο ίδιος έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά πιάτα και να τα μοιράσει στους υπόλοιπους παίκτες, τα οποία θα αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για το τελικό τους πιάτο.

Το πιάτο που επέλεξε να δώσει στην Καλλιόπη ήταν τα σουντζουκάκια με το ρύζι, με εκείνη να βάζει τα δυνατά της, για να καταφέρει να κερδίσει στην δοκιμασία. Όπως φάνηκε όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, μιας και το τελικό της πιάτο είχε πολλά λάθη και κατά τη διάρκεια της δοκιμής, οι κριτές δεν μπόρεσαν να το φάνε.

Αυτό συνέβη γιατί ο κιμάς δεν είχε ψηθεί καλά και ήταν ωμός, με τους τρεις κριτές να ζητούν από την Καλλιόπη να πάει να το δει και εκείνη.

Μόλις η ίδια αντιλήφθηκε το πόσο λάθος είχαν πάει τα πράγματα, τους είπε χαρακτηριστικά: "Σας παρακαλώ, μην το φάτε", με τον Πάνο Ιωαννίδη να της λέει: "Τι έπαθες σήμερα, κουκλάκι μου;"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved