Media

Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία»

Gossip-tv Team

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, The 2night show και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνεργασίες της στον χώρο, αποκάλυψε και τη συμβουλή που της είχε δώσει η Ελένη Καστάνη όταν πρωταγωνιστούσαν στο «Κόκκινο Δωμάτιο» αλλά και ένα αστείο περιστατικό που έζησε στην σειρά, «Τρίχες» με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε:«Κάποια στιγμή η Ελένη Καστάνη όταν ήμασταν στο κόκκινο δωμάτιο μου είχε πει. Ήτανε μόνη της και ήμασταν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μαζί και μου λέει Παρθένα, έλα να σου πω λίγο. Εγώ ήμουν ψαρωμένη. Μου λέει να έχεις υπομονή γιατί κορίτσια σαν εμάς κάνουν καριέρα μεγαλύτερες και εγώ της απαντάω σας ευχαριστώ πολύ και έφυγα. Ακόμα και σήμερα βλέπω κάτι βιντεάκια και λέω πότε πέρασαν τόσο χρόνια».

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, είπε: «Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μυ το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή και μία μέρα μου λένε θα έρθει ο Γιούρκας. Φιλιόμουν με διάφορους και γελούσε. Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Αλέξανδρο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved