Media

Survivor Spoiler: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με ατελείωτους καβγάδες! Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Gossip-tv Team

Survivor: Τεράστιο χάσμα φαίνεται πως υπάρχει πλέον ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στα χαρακώματα ενώ όπως θα δούμε απόψε στο Συμβούλιο του νησιού Βρησηίδα και Απόστολος Ρουβάς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους!

Η κατάσταση δείχνει πλέον να ξεφεύγει για τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που δεν έχουν πλέον κανένα σημείο επικοινωνίας μεταξύ τους.

Παρ' όλα αυτά, οι δυο τους ενώνουν όσο μπορούν τις δυνάμεις τους για να ανταπεξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Και όπως μαθαίνουμε από τα spoiler που κυκλοφορούν τα καταφέρνουν μιας και η Μπλε ομάδα καταφέρνει να συνεχίσει το σερί νικών των τελευταίων ημερών, κατακτώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, παρ' όλο που ένας από τους καλύτερους παίκτες τους, ο Άρης Σοϊλέδης, βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού στον ώμο του.

Λίγο αργότερα, οι παίκτες συναντιούνται στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν οι Μπλε τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει όμως στο μεταξύ θα παρακολουθήσουμε μία ένταση ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Απόστολο, παρ' όλο που πλέον δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα. Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ο Γιώργος Κατσαούνης θα σπεύσει να υποστηρίξει τον Απόστολο.

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved