Media

MasterChef: Ο Μάριος «μπέρδεψε» τους κριτές- «Δεν ξέρω αν θέλω να παραμείνω, είμαι 50- 50»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο επεισόδιο της Τρίτης, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές, μόλις αντίκρυσαν το πιάτο του Μάριου και τον ρώτησαν για το κατά πόσο θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό. 

Μετά το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας, ο Μάριος, η Βασιλική, η Ελισάβετ και η Φανή ήταν οι τέσσερις, που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες, άρα και εκείνοι που οδηγήθηκαν στην δοκιμασία αποχώρησης.

Από την αρχή του επεισοδίου και λίγο πριν από την έναρξη της δοκιμασίας αποχώρησης, ο Γιάννος πήρε τον λόγο και έκανε την απόλυτη ανατροπή, δίνοντας την κάρτα ασυλίας στην Ελισάβετ και κατεβάζοντας τον Γιάννο από τον εξώστη στην δοκιμασία. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι παίκτες είχε σαν βασικό συστατικό τον ροφό και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.

Την ώρα που ο Μάριος πήγε στους κριτές ήταν σκεπτικός και ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, ανεξάρτητα από το πιάτο που είχε καταφέρει να κάνει. Ο Μάριος του είπε ότι θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, μην δείχνοντας όμως να είναι και απόλυτα σίγουρος. Μάλιστα, σε δηλώσεις του on camera είπε ότι νιώθει πολύ μπερδεμένος και ότι είναι 50-50 για το αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, μιας και τον έχει πιάσει κάτι ψυχολογικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved