Media

MasterChef: Η σκληρή κριτική και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (5-4) παρακολουθήσαμε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, που δυσκόλεψε τους παίκτες. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό τα τελευταία χρόνια, μιας και οι ίδιοι το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Απριλίου, μετά από την χρήση της κάρτας ασυλίας που πραγματοποιήθηκε από τον Γιάννο, οι τέσσερις παίκτες που οδηγήθηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο Τζόναθαν, η Βασιλική, η Φανή και ο Μάριος. Το πιάτο που είχαν οι παίκτες να φέρουν σε πέρας είχε σαν βασικό υλικό τον ροφό με κρούστα Aioli, πουρές από πράσινη ελιά, ρολό από ταρτάρ ροφού σε κολοκύθι και σάλτσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά το πέρας της δοκιμασίας, οι κριτές βρήκαν πολλά λάθη στα πιάτα των διαγωνιζόμενων, μιας και το πιάτο είχε πολλές τεχνικές δυσκολίες, αν και στους παίκτες στην αρχή φαινόταν σχετικά απλό. Απλό διότι είχαν ένα βασικό υλικό να διαχειριστούν. Ο Μάριος ήταν εκείνος που δημιούργησε αιχμές με τις δηλώσεις του για το αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό ή όχι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάνω:

Μετά την κριτική των παικτών και την βαθμολογία για το απαιτητικό πιάτο, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Τζόναθαν, αφού όπως φάνηκε η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και δεν κατάφερε να βγάλει ένα πιάτο, αντάξιο των μαγειρικών του δυνατοτήτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved