Media

Survivor: Απασφάλισε ο Εμμανουήλ: «Δέχομαι ρατσισμό και bullying»- Αμείωτη ένταση στους Μαχητές!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (10-4) η Μπλε ομάδα ήταν απόλυτα στα "κόκκινα" με το κλίμα να είναι μέσα στην ένταση και κανένας να μην μπορεί να ηρεμήσει. 

Μετά από τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα κατά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε ότι έπρεπε να πάρει θέση επί του θέματος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου και από την αρχή του συμβουλίου του νησιού, είδαμε ότι η ένταση με επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ συνεχίστηκε ακόμα και εκεί. Ο Σπύρος Μαρτίκας παρομοίασε τον παίκτη με τον Βαλάντη, ένας παίκτης που είχε προκαλέσει πολύ σημαντικά προβλήματα στην ομάδα των Διασήμων.

Ο Κωνσταντίνος, εκείνη την στιγμή, θέλησε να τοποθετηθεί, μιας και θεωρεί ότι ακούγεται μόνο η πλευρά των υπολοίπων. Ο ίδιος είπε ότι δέχεται ρατσισμό, bullying και επικριτικά σχόλια για ότι λέει και κάνει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Σπύρο ψεύτικο και ότι το μόνο που κάνει είναι να μένει μέσα στο παιχνίδι και να το παίζει έξυπνος. Επίσης, τόνισε ότι ο Τάκης είναι ότι χειρότερο έχει γνωρίσει και ότι η Σοφιάννα είναι εκείνη που ανακατεύεται μόνιμα με όλους τους άλλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Ο ίδιος είπε ότι τον ξέρει όλη η Ελλάδα, με τους υπόλοιπους να λένε ότι κανείς δεν τον ήξερε πριν από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος στήριξε ότι το γεγονός ότι έχει κάνει τόσα ταξίδια και έχει δουλέψει πολύ και έχει προσπαθήσει, δεν είναι δυνατόν να τα δέχεται όλα αυτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Αυτό που ήταν πρωτοφανές, όταν έφτασε η σειρά του Τάκη να μιλήσει ήταν το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Τάκη να αλλάξει θέση, μιας και καθόταν δίπλα με τον Κωνσταντίνο και ότι ο ένας διέκοπτε τον άλλον.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ότι βάζει το εγώ του πιο πάνω από όλους και ότι αυτό είναι το μεγάλο του λάθος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved