Media

Εκατομμυριούχος: Επική ατάκα του Αρναούτογλου σε παίκτη: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!»

Gossip-tv Team

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Απόψε (27/4) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "έγραψε" με την ατάκα του σε παίκτη που κυνηγούσε το δεύτερο μαξιλαράκι στο παιχνίδι. 

Ο Γιάννης, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα που όμως δεν εξασκεί προτιμώντας να απολαμβάνει τις αστείρευτες γεύσεις του κρασιού ως σομελιέ ήταν δυνατός παίκτης και είχε φτάσει στη δέκατη ερώτηση, έχοντας μάλιστα τη βοήθεια με το τηλέφωνο.

Κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τις γυναίκες που είναι δήμαρχοι στην Ελλάδα. Έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερις απαντήσεις. Τρεις, 11, 19 ή 25 είναι σήμερα οι γυναίκες που ηγούνται στην Τοπική αυτοδιοίκηση; Ο Γιάννης αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κουμπάρου του από το τηλέφωνο, όμως διαπιστώθηκε ότι ούτε εκείνος γνώριζε την απάντηση.

Έχοντας φτάσει στα 4000 ευρώ, ο Γιάννης βρισκόταν σε δίλημμα για το αν έπρεπε να απαντήσει την ερώτηση για να πάρει τα 5000 ευρώ.

Σκέφτηκε πολύ και τελικά αποφάσισε πως θέλει να σταματήσει, επισημαίνοντας πως τα 4000 ευρώ τη σήμερον ημέρα σε ένα ελληνικό νοικοκυριό είναι αρκετά μεγάλο ποσό.

Kαι τότε άκουσε την απίθανη ατάκα από τα χείλη του Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ", ξεπροβοδίζοντας από το πλατό τον παίκτη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved