Media

Survivor: Ο Λιανός έκανε την ανακοίνωση-Ο Κατσαούνης αποβάλλεται οριστικά μετά την επίθεση στον Τάκη

Gossip-tv Team

Survivor: Η παραγωγή αποφάσισε και τα νέα δεν ήταν καλά για τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο χθεσινό (8/5) επεισόδιο ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας. παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ύστερα από έναν έντονο καυγά που είχα. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έκανε μία πλάκα στον Καραγκούνια και του πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

Ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος:«Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του».

Αυτό ενόχλησε τον Γιώργο Κατσαούνη και τού ζήτησε να ανακαλέσει, κάτι που δεν έκανε ο Τάκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον Γιώργο και σύμφωνα με τον Τάκη, ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Αμέσως οι συμπαίκτες του αλλά και η παραγωγή τον απομάκρυναν από την παραλία, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός δήλωσε στις ομάδες πως ο Κατσαούνης απομακρύνεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

Σήμερα (8/5), η παραγωγή αποφάσισε και τα μαντάτα δεν ήταν καλά. Ο παίκτης αποβλήθηκε, μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Τώρα αναμένουμε να επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να δούμε πως θα σχολιάσει αυτό το γεγονός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί αποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved