Media

The 2Night Show: Χατζηαγγελάκης: Η «σχέση» με την Χάνου και η πλάκα που τον οδήγησε στο τμήμα

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την πλάκα που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την «αδελφή ψυχή» που έχει βρει στο πρόσωπο της τηλεοπτικής συντρόφου του, Μαρίας Χάνου.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια, τον «Γλάρο» του Τσέχωφ που θα «πετάξει» με τα φτερά της θεατρικής ομάδας του «C for Circus», αλλά και για το νέο του εγχείρημα ως επιχειρηματίας στην εστίαση.

Τέλος, μοιράστηκε την εμπειρία που έζησε μετά την ατυχή πλάκα που έκανε στο θέατρο και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

«Η Μαρία Χάνου νιώθω ότι είναι η αδερφή ψυχή μου. Έχει ταλέντο, έχει μία αθωότητα και μια ανεμελιά σε αυτό που κάνει, ξεχνάει ότι υπάρχουν κάμερες.», δήλωσε για την συνάδελφό του, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Όσο αναφορά για την φάρσα που έκανε, ανέφερε:« Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει.

Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο».

Και πρόσθεσε:«Όταν μαθεύτηκε το γεγονός ότι μπήκα στο κρατητήριο, πήρε τεράστια έκταση. Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved