Media

Τζομπανάκη: O Σασμός, η έμπνευση για τον ρόλο και η ιστορία για το «Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον ιδιαίτερο ρόλο της στην σειρά "Σασμός", αλλά και έκανε μια αποκάλυψη για την σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", στην οποία και κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Είναι μια από τις ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει και την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από τον ρόλο της Καλλιόπης στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός".

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα, δίνοντας και ένα μικρό spoiler για τον "Σασμό", λέγοντας ότι οι τηλεθεατές θα μάθουν ποιανού παιδί είναι τελικά ο Νικηφόρος, ο γιος της Βασιλικής. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε από που αντλεί την έμπνευσή της για τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ τόνισε ότι ακόμα και στο ντύσιμο, προσπαθεί να μοιάζει σε εκείνες τις γυναίκες της Κρήτης, που είχαν παρόμοια ιστορία με εκείνη της Καλλιόπης.

Η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: "Για μένα ήταν μια πολύ ωράια και ευτυχισμένη στιγμή να παίξω τον ρόλο αυτής της γυναίκας. Πιστεύω ότι είναι μνημόσυνο για τις γυναίκες της Κρήτης, που ήταν δυνατές που σηκώσανε πολλά βάσανα στην πλάτη τους και παλικαρίσια και αυτό που λέμε αντρίκια με όλες τις αρνητικές εκφάνσεις του χαρακτήρα τους έπρεπε να είναι σκληρές.

Όλα αυτά εγώ τα ‘χω δει αποσπασματικά και πιο πολύ σε κάποιες γυναίκες στη στάση τους τον τρόπο που ντύνονταν. Όταν αυτές οι γυναίκες φεύγανε από τον άντρα δηλαδή πέθαιναν οι άντρες τους νωρίς και αποφασίζανε ότι κλείνουν το παράθυρο προς τον έρωτα, τα ρούχα που φορούσαν δεν διαγράφανε ποτέ το σώμα τους ήταν λίγο μεγαλύτερα από εκείνο όμως. Αν το παρατηρήσεις, το κάνω και εγώ πολύ συχνά αυτό.

Πάντα είμαι πολύ προσεκτική σε αυτό. Παραδείγματος χάριν το παλτό ή το τσεμπέρι που ποτέ δεν βγαίνει. Μου λένε τα παιδιά μα γιατί έτσι μα γιατί έτσι και τους λέω συνέχεια ότι έτσι είναι αυτές οι γυναίκες και με αυτόν τον τρόπο έδειχναν πάντοτε κάτι."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Παράλληλα, σε ένα παιχνίδι που έπαιξε με την Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ποτέ την σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή",μιας και εκείνη την περίοδο περνούσε πολύ δύσκολα ψυχολογικά, μιας και είχε φύγει από την ζωή η μητέρα της και έκτοτε δεν την είδε και καμία άλλη φορά, μιας και την έχει συνδέσει με το γεγονός.

Η ηθποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν την έχω δει τη σειρά! Γιατί εκείνη την περίοδο πέθανε η μαμά μου και υπέφερα πάρα πολύ. Και δεν μπορώ ακόμα να την δω. Δεν ξέρω και τώρα την κοίταζα… Δεν την έχω δει. Την βλέπω σαν να είναι η πρώτη φορά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved