Media

Σπυροπούλου: Αποκάλυψε το φινάλε του «Κάτι Ξαναψήνεται»- Ποια είναι τα επόμενά της σχέδια;

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αινιγματική για το επαγγελματικό της μέλλον, μιας και αποκάλυψε ότι το "Κάτι Ξαναψήνεται" κάνει φινάλε!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, η οποία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, που την παρακολουθεί κάθε απόγευμα, μέσα από την εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι το «Κάτι Ξαναψήνεται» ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Παρασκευή. Σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, η ίδια απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, λέγοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για διάφορα πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να τα αποκαλύψει ακόμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεφερε χαρακτηριστικά: "Δεν εχω κλείσει κάτι αυτήν την στιγμή. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία με διάφορες συζητήσεις και για πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα στα σίγουρα, γιατί δεν είναι κάτι επίσημο. Το μόνο που ξέρω να πω είναι ότι το "Κάτι Ξαναψήνεται" κάνει φινάλε την ερχόμενη Παρασκευή. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει. Όλα είναι στον αέρα απο την άπ9οψη των συζητήσεων".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved