Media

Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Κάνουν «πόλεμο» για την ηλικία μου…

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθάρισε μία και καλή την ηλικία του και έδωσε την δική του απάντηση στα όσα είχαν γράψει χρήστες των social media.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Όλα Γκουντ» δυο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το Survivor και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός performer και make up artist μεταξύ άλλων απάντησε πρώτη φορά on air στα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν γύρω από την ηλικία του και ξεκαθάρισε μία και καλή την αλήθεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Επειδή έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος ντόρος για την ηλικία μου… Το βίντεο που κυκλοφόρησε από το Alter ήταν λάθος χρονολογία, δεν ήταν το 2006. Ήταν το 2011! Έγραψαν οι χρήστες του διαδικτύου και όσοι θέλουν να κάνουν «πόλεμο» για την ηλικία μου…»

Και πρόσθεσε:«Μου αρέσει που έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο με την ηλικία μου, ξεκίνησε για τρολ όλο αυτό. Τώρα αν είμαι 37 ή 38 δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάποιος να με πυροβολήσει ή να με σκοτώσει για δύο χρόνια. Δεν έκρυψα καμιά δεκαετία, άκουσα ότι είμαι 46, είναι αστείο το γεγονός. Η Ελένη Πετρουλάκη έκλεισε τα 50 και εγώ την έβλεπα όταν ήμουν παιδάκι. Εγώ όλους αυτούς τους έβλεπα και μεγάλωσα μαζί τους. Χάνουμε χρόνο με όλα αυτά…».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved