Media

MasterChef: Παναγιώτης- Καλλιόπη: Οι δηλώσεις τους, λίγες ώρες πριν την ανάδειξη του νικητή!

Gossip-tv Team

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, σε λίγες ώρες απο τώρα θα γνωρίζουν ποιός θα είναι ο μεγαλος νικητής του MasterChef

Στην εκπομπή Breakfast @Star παραχώρησαν τηλεοπτικές δηλώσεις ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, λίγες ώρες πριν από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. Οι δυο τους είναι πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι που έφτασαν μέχρι τον τελικό, ενώ παράλληλα νιώθουν ανυπομονησία για το αποτέλεσμα.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είπε με την σειρά του: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, από τη μία πάω στους δικούς μου ανθρώπους από την άλλη δε θα μαγειρέψω ξανά στο MasterChef. Το σημερινό μου μενού το εμπνεύστηκα από τα μαγειρικά μου βιώματα. Τα πήγα περίφημα με το γλυκό. Ήταν από τα γλυκά που ήξερα.

Παλιά έβλεπα το MasterChef απέξω και τώρα είμαι εγώ αυτός που πάω στον τελικό. Ελπίζω να κερδίσω, αλλά είμαστε όλοι κερδισμένοι»

Ύστερα από τις δηλώσεις του Παναγιώτη, η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν εκείνη που μίλησε για όλη την εμπειρία της στον διαγωνισμό μαγειρικής, λέγοντας πως για εκείνη ήταν ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό ταξίδι, που δεν θα ήθελε να τελειώσει. Η ίδια νιώθει περήφανη για τον εαυτό της και αρκετά δικαιωμένη για το γεγονός ότι έχει φτάσει μέχρι εκεί, ενώ παράλληλα δήλωσε πως η οικογένεια και ο σύντροφός της είναι για εκείνη το μεγαλύτερο και το πιο δυνατό στήριγμά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved